fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image

VGS EDUCATION A WELLA NEMZETKÖZI SZÍNPADÁN!

Veress-Győri Sándor és Nagy Mariann pár hónappal ezelőtt fantasztikus nemzetközi felkérést kapott. Május hónapban Rigába, Vilniusba és Tallinba látogatnak, ahol a helyi World of Wella rendezvény keretén belül Look & Learn képzésekkel és show-val készülnek a nemzetközi szakmai közönségnek.

 

 

Egy hete tértek haza Rigából, ahol hatalmas sikert arattak a lett fodrászok körében is és hamarosan indulnak Vilniusba, hogy a litván fodrászoknak is megmutassák és átadják tudásukat.

Figyelem friss, ropogós élménybeszámoló következik Sándortól és Marianntól, akik a legutóbbi rigai tapasztalataikról számolnak be.

 

 

Mi tetszett legjobban a Rigában töltött három nap alatt?
Riga egy varázslatosan szép város, főleg az óvárosi része gyakorolt mély benyomást ránk. Az emberek nagyon kedvesek és különleges finom ételekkel rendelkeznek.
Igazából eléggé sűrű volt a programunk, hiszen több esemény résztvevői is voltunk a rigai Wella International Studio-ban. Look & Learn Masterclass képzést tartottunk a fodrászoknak, ezt követően pedig este egy show-val készültünk a balti országok WOW rendezvényére.

 

 

Mivel készültetek a Look & Learn Masterclass képzésre a lett fodrászoknak?
Első nap egy rövid megbeszélést követően modell válogatással indítottunk, majd egyből elkezdtük a modellek előkészületét. A következő napon már kora reggeltől készültünk az eseménydús napra: 12 órától Look & Learn Masterclass képzéssel vártuk a fodrászokat, melyen az új, a magyar fodrászok részére már ismert INDI kollekciónkat mutattuk be 3 modell step by step hajvágásán és hajfestésén keresztül és a kollekcióhoz hűen az individualizmust helyeztük előtérbe. A Look & Learn Masterclass délután 16 órakor ért véget, ezt követően a Hair magazin készített velünk interjút, melynek megjelenését izgatottan várjuk. Az interjút követően pedig már indultunk is a WOW rendezvény helyszínére.

Szeretnél többet megtudni Sándor INDI kollekciójáról? Kattints a linkre: https://bit.ly/2WXkbkg

 

Nagyon kíváncsiak vagyunk a részletekre is! Hogy éreztétek magatokat a rigai Wella Studio-ban és milyen volt a Wella lett csapatával együtt dolgozni?
A stúdió modern és impozáns belsővel rendelkezik. A lett Wella csapat nagyon kedves, segítőkész és barátságos volt a kezdetektől a végéig, maximálisan támogatták a munkánkat. Külön köszönetet szeretnénk mondani a rigai Wella International Studio vezetőjének, Aelita Mezpapa-nak, továbbá Dajga Puche-nek és Sandra Pikeilene-nek, akik nagyon sokat segítettek nekünk a teljes felkészülés során.

 

 

A magyarországi WOW érzést már ismeritek, most a lett WOW-t is megtapasztalhattátok. Mivel készültetek a résztvevő fodrászoknak?
A rendezvénynek az óváros egyik impozáns szórakozóhelye adott otthont, melynek kapui 19:30-kor nyíltak meg a szakmai közönség előtt. A lett Wella WOW rendezvényen 8 modellel készültünk, természetesen ezt a show-t is az INDI szellemében készítettük el. 15 perces demoval  készültünk, melyet egy három perces catwalk kísért. A rendezvény fontos momentuma volt a balti Trend Vision verseny dobogósainak kihirdetése. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy a zsűri tagja is lehettem, a munkákat már előzetesen értékeltük. A Trend Vision díjazások mellett további díjak átadására is sor került, különböző kategóriákban hirdettek győzteseket Wella fodrászok és munkatársak között, igazán megható pillanatok részesei lehettünk, nagy élmény volt ez is.  

Az elmondottak alapján igazán sűrű napjaitok voltak Rigában. Jutott idő egy kis kikapcsolódásra is?
Valóban nagyon sűrű napokat tudhatunk magunk mögött, de az utolsó napon délelőtt volt lehetőség egy kis városnézésre is. El kell, hogy áruljuk: Rigában bőven van látnivaló! Első alkalommal jártunk Rigában, mivel nagyon sok szépet hallottunk róla, kíváncsian vártuk, hogy milyen impulzusok érnek bennünket. A hotelünk a Daugava folyó partján volt, így gyönyörű kilátásunk volt a városra. Óvárosa az Unesco Világörökség része. Amerre nézünk, fák, bokrok, parkok még a centrumban is, ami nem csoda, hiszen Lettország több mint 50%-át erdő borítja, tudtuk meg a lett fodrászoktól. Nagyon tisztelik a természetet és nagy barátságban élnek vele. A szecessziós építészet rajongói sok mindent láthatnak. Az épületek nagyon inspirálóak, mint fodrász sokat tudtam meríteni belőlük. Mindenkit csak bátorítani tudunk, hogy látogasson el Rigába. 

 

 

A visszajelzések alapján a lett fodrászokat elvarázsoltátok. De itt még nincs megállás!?
Május 26-án Litvániába, Vilniusba utazunk, ahol a rigaihoz hasonló struktúra szerint készülünk a szakmai programokkal. Vilnius után egyenesen Észtország felé vesszük az irányt, Tallin következik. Szintén Look & Learn Masterclass képzéssel és show-val készülünk. Mindkét helyszínt és fellépést nagyon várjuk és reméljük újra nagyszerű élményekkel terünk haza.
 
Itt még mindig nem ért véget a balti oktatás sorozatotok. Az utolsóra június 5-én kerül sor, nagy örömünkre hazai pályán a Wella Studio-ban. Erről az oktatásról mit lehet tudni?
Nagyon boldogok vagyunk, hogy a külföldi szakmai programok után itthon is vendégül láthatjuk a balti országok tehetséges, tanulni vágyó fodrászait. A Wella Studio Budapest csapatával egy egész napos képzéssel készülünk. Délelőtt Look & Learn formájában step by step hajvágásokat láthatnak a résztvevők, a délutáni részben pedig már gyakorlati, hands-on oktatáson már a résztvevők is ollót ragadhatnak a kezükbe és közösen, step by step készítünk el egy hajvágást. Trendet követő, kreatív hajvágások lesznek a fókuszban. Várjuk már, hogy újra hazai színpadra is lépjünk!
 
 
További képek a VGS Education rigai Look & Learn Masterclass képzéséről:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Még több kép a rigai WOW rendezvényről:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók: Wella Professionals Latvia, Sirowa Riga
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!