fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image

A SPORTOLÁS ÉS A HAJÁPOLÁS NEM ELLENSÉGEK! – INTERJÚ MOLNÁR ANDREÁVAL

 

Molnár Andrea napjai nagyon sűrűn telnek, hiszen egy személyben műsorvezető, profi táncművész és a Wella Professionals Szépségnagykövete, de amikor csak tud, időt szakít a mozgásra. Életében már az egészen korai gyermekkortól jelen van a sport, különböző formákban. Hogyan jutott el a versenytáncig? Hogyan szakít időt rohanó napirendjében a mindennapos mozgásra? Mit tesz a haja védelméért sportolás után? Lentebb választ kapsz minden kérdésre!

 

Mióta van jelen az életedben a sport?
A nagypapám és anyukám is tornatanár volt, szóval az életünk mindig mezei futóversenyek, atlétika versenyek és vízitúrák köré épültek. Mondhatni anyatejjel együtt szívtam magamba a sport szeretetét. Régebben kicsit nehezteltem anyukámra, amiért nem íratott be hamarabb valamilyen sportra, ahol már gyerekkorban élsportolóként edzősködhettem volna.


Mára már úgy gondolom, hogy az élet nem hiába hozta úgy, hogy a tömegsportból kiszakadva, csak felnőttként, a tánc világában kóstolhattam bele a profi sportolói életbe.  Úgy érzem 16 év tánc és rendszeres futás, képességfejlesztés után már el sem tudom magam képzelni, hogy ne legyen a mindennapjaim része a sportolás.

 

 
 
Mit sportoltál életedben? Mi lett a szenvedélyed?
Dunavarsányban az általános iskola adta lehetőségeket tudtam kiaknázni, így szerettem bele az atlétikába, futásba és úszásba. Ez a lelkesedés télen is kitartott, a hidegben nagyokat korcsolyáztunk az iskola sportpályáján. Aztán később középiskolában kosárlabdáztam, de az is inkább csak a közösség miatt kötött le. 

Végül rátaláltam, illetve inkább belepottyantam a versenytánc világába, ami aztán teljesen beszippantott. Annak ellenére, hogy úgy éreztem kicsit későn kezdtem el, nem adtam fel és szerencsére jó tanárok között fejlődhettem, így végső soron ez vált a szenvedélyemmé.
 
 
Mit jelent számodra a sport?
Sokan a versenytáncot, táncot nem tartják sportnak, emellett sok vita zajlik arról, hogy művészet vagy sport inkább. Én minden tekintetben művészi erővel ható sportnak gondolom, ami, mint bármelyik más sportág rengeteg alázattal, önfegyelemmel, kitartással, bukással és újra-újra felállással jár.

Talán annyiban szerencsésebb a tánc, hogy a közönség egy esztétikai látványt és élményt is kap, nem csak egy ponttáblázatot, egy célfotót vagy hasonlót. Számomra sport ugyanolyan elengedhetetlen, mint például az étkezés vagy a tisztálkodás. A táncban pedig a legnagyszerűbb (és tánctanárként is óriási szerencse), hogy mi zenével dolgozunk, így nincs két ugyanolyan nap, hangulat, táncóra.
 
Gyermekkorom óta lételemem a víz is, legyen az sós vagy édes. Imádok úszni, evezni és már két éve nagy kedvencemmé vált a SUP boardozás is, de ezekhez a vízi sportokhoz elengedhetetlen, hogy figyeljek az UV elleni védelemre. Csak pár éve tudtam meg, hogy hajam védelme ugyanolyan fontos, mint a bőrömé. Így sportolás előtt mindig befújom a hajam gyorsan a Wella Professionals INVIGO SUN magas teljesítményű UV szűrős spray-vel, mely egyszerre csodás illatú és gondoskodik hajszálaim hidratálásáról, táplálásáról még tűző napsütésben is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki kedvel nyáron vízparton pihenni vagy sportolni.
 
Még több interjú Molnár Andreával:
„A hajápolásban és az életben is az egyensúly a legfontosabb” – interjú Molnár Andreával: https://bit.ly/2RTNYZF
A tánc és a professzionális hajápolás kéz a kézben jár Molnár Andreánál: https://bit.ly/2Jq5C3p
 
 
 
 
Hogyan építed be a mindennapjaidba a sportolást?
Nagyon sokat dolgozom, de igyekszem munka előtt, akár kora hajnalban kiszaladni az erdőbe futni, vagy késő este a tánccsapatommal próbálni. Régen nem telhetett el úgy nap egy héten, hogy nem mozogtam. De ma már az is előtérbe került, hogy kialudjam magam, mert végkimerülésben nem hatékony semmilyen mozgás. Ha lehet elcsábítom magammal a barátokat, mert társaságban mindig vidámabban megy a sportolás és a közös élmény is új energiával tölt fel.
 
 
Örök kérdés, hogy hogyan hordjuk a hajunkat sportolás közben. Neked mi vált be?
Szeretem a kényelmes és praktikus megoldásokat mindenben, így sportoláskor össze szoktam fogni a hajam, de előszeretettel használok telefonzsinórszerű hajgumikat, mivel ezek nem törik a hajam. Amikor időm engedi készítek egy gyors fonatot, mivel az jól is mutat és futás közben biztosan nem száll a hajam az arcomba.
 
 
Hogyan ápolod a hajad a sportolás után?
Az állandó forgatások és fellépések miatt fontos, hogy minden nap tiszta hatású legyen a hajam. Éppen ezért sokszor azonnali frissen mosott látványra és érzetre van szükségem, még sportolás után is. Ezt számomra a Wella Professionals EIMI Dry Me száraz sampon biztosítja, aminek az illatáért is odáig vagyok.

Alapvetően tudni kell rólam, hogy nagy figyelemmel ápolom hajam, de sokszor reggelente vagy edzés után nem jut időm egy teljes hajápolási rutin elvégzésére, ilyenkor nyújt nagy segítséget a Wella Professionals Oil Reflections Cleansing Conditioner terméke. Ez a kis csoda kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy egy lépésben tisztítsa a hajat, akár egy sampon és hidratálja azt, akár egy kondícionáló. Számomra sokszor életmentőek azok a percek, amit a tisztító kondícionálóval nyerek. A sportolás utáni hajápolás még sohasem volt ilyen egyszerű és kényelmes, legalábbis nekem biztosan nem!
 
 
Extra tipp a hullámos és göndör hajúak számára - már elérhető a Nutricurls tisztító kondícionálója is!
A Nutricurls Cleansing Conditioner segít megőrizni a göndör haj definiáltságát és puhaságát. Építsd be a hajmosási rutinodba: ha éppen nincsen időd, de a hajmosás időszerű lenne, akkor használd a samponod helyett. Mivel tisztít és kondicionál egy lépésben, így nem kell külön kondicionálót használnod. Legyen számodra is a lehető legegyszerűbb a hajápolás!
 
 
Ismerd meg az EIMI Dry Me száraz samponunkat: https://bit.ly/2J8fxeM
Ismerd meg az Oil Reflections Cleansing Conditioner 2in1 hajápolóját: https://bit.ly/2JjYCFc
Ismerd meg a Nutricurls Cleansing Conditioner 2in1 hajápolóját: https://bit.ly/2UarLHJ

 

Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!