fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image
Image
LONDA PROFESSIONAL ÁPOLÓK TITKA
A gyönyörű haj az alapoknál kezdődik. Mindegy, hogy vágás, festés vagy formázás, a hajápolás a tökéletes eredmény első lépése. Egy igazán luxus szalon élmény egy kellemes, érzékeinkre ható aromával indul. A Londa Professional termékeinek illata rabul ejti az érzékeket. A professzionális használatra kifejlesztett formuláink fodrászt és vendéget egyaránt elkényeztetnek.

Tapasztald meg Te is ezt az élményt!

A Londa Professional gondosan kifejlesztett Radialux Micro-Ion technológiája biztosítja mindazon tápláló, hidratáló, serkentő és erősítő összetevők megfelelő egyensúlyát, amelyre a hajnak szüksége van. Az ápoló termékeinkben található Micro-Ionok pozitív töltésű kondicionáló molekulák, melyek reakcióba lépnek a negatív töltésű sérült hajfelületekkel, ezáltal megszüntetik az elektrosztatikusságot és helyreállítják a haj egészséges szerkezetét.

Az eredmény: sima hajfelszín és egészségesen ragyogó, fénylő hajszerkezet, melyet laboratóriumi tesztek és magasan képzett nemzetközi fodrászok igazolnak. Már az első használat után érezni fogod a haj üde, egészséges simaságát és ragyogását, valamint a hajtípusnak megfelelő ápoltságot.
SZÍNESEN | VIZUÁLISAN | KÖNNYEN | GYORSAN
ISMERD MEG A LONDA PROFESSIONAL ÁPOLÓ TERMÉKEINEK ÚJ, KÖNNYŰ, VIZUÁLIS NYELVEZETÉT, MELY NAGY MÉRTÉKBEN SEGÍTI A MEGFELELŐ TERMÉK GYORS KIVÁLASZTÁSÁT!
A termékeken található két függőleges színes vonal együttesen jelöli az egyes termékek előnyeit, feltárva ezzel a tökéletes ápolás mögött rejlő titkot.

  • A bal oldali vonal színe jelzi az egyes termékvonalak színét (pl. színtáplálás, hajszerkezet-javítás, mélyhidratálás stb.).
  • A második vonal egy könnyen és gyorsan érthető grafikus jelölés, mely megmutatja a különböző hajtípusokra kifejlesztett egyedi ápolási megoldást.
Image
Image
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!