fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image
Image
VELVET OIL CSALÁD
A Londa Professional Velvet család segíti a haj szerkezetének helyreállítását. Könnyed formulájának köszönhetően kíméletes a hajhoz, így minden hajtípus számára megfelelő megoldást nyújt.

A termékekben megtalálható panthenol híres hajerősítő hatásáról, mely segít helyreállítani a haj nedvességtartalmát, könnyen fésülhető és csillogó legyen. Minden hajtípuson alkalmazva segít helyreállítani a haj szerkezetét. Könnyű formázást ad a hajnak, miközben hővédő hatással bír.
Image
E vitaminnal és argán olajjal gazdagított tartalmának köszönhetően hatékonyan revitalizálva a hajat, erősíti a hajszálakat, táplál és hidratál, a haj elnehezítése nélkül. Védi a hajat a kifakulás és AVA/AVB sugárzás ellen, selymes és tündöklő hatást érhetünk el vele. Minden hajtípus számára megfelelő választás.
Image
Táláló kondicionáló, mely az E vitaminnak és az argán olajnak köszönhetően könnyen kifésülhetővé és selymesen puhává varázsolja a hajat. Hidratáló hatásának köszönhetően a haj életre kel és visszanyeri eredeti fényét. Védi a hajat az AVA/AVB sugárzás ellen.
Image
Különleges formulánk, a legnemesebb összetevőkkel kényeztet. Az argán olaj intenzíven tápláló és védő összetevőket tartalmaz, amely megújítja a roncsolt haj szerkezetét. Az E-vitamin erős antioxidáns, mely védelmet nyújt az UV sugarak káros hatásai és a hajöregedés jelei ellen, miközben rendkívül puhává varázsolja a hajat.
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!