fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image
Image
A FORMÁZÁS JELENTŐSÉGE – MEGHATÁROZZA A KÜLSŐ MEGJELENÉST
Nem titok, hogy a formázás jelenti a frizura elkészítésének utolsó lépését, ahogy a végső simítások kialakítják az összképet. A precíz hajvágás és a megfelelő színszolgáltatás rendkívül fontos szerepet játszik, végül a formázás az, ami meghatározza a vendég külső megjelenését. A tökéletes befejezés a fodrászmester névjegye, egy aláírás, amely elégedetté teszi vendégét. A megfelelő formázó kiválasztása éppen ezért rendkívül fontos a kívánt eredmény elérésének érdekében. A magas minőségű, professzionális termékek használatának jól látható eredménye van, így segítve a fodrászt, hogy tökéletes frizurát készítsen.
FORMÁZÓINK TECHNOLÓGIÁJA – AZONNALI RADIALUX MICRO-ION TECHNOLÓGIA
Több mint tíz típusú formázó termékünk (waxok, zselék, lakkok, habok stb.) a 3D Sculpt formulát tartalmazza, amely megsokszorozza a Micro-Polymerek erejét, így a formázással kapcsolatos aggályaink megszűnnek.
Image
A PROFESSZIONÁLIS FORMÁZÁS TITKOS NYELVE
SZÍNESEN VIZUÁLISAN KÖNNYEN GYORSAN

Ismerd meg a Londa Professionals formázó termékeinek új, könnyű, vizuális nyelvezetét, mely nagy mértékben segít a megfelelő termék gyors kiválasztásában.

A termékeken található két függőleges színes vonal együttesen jelöli az egyes termékek előnyeit, feltárva ezzel a tökéletes ápolás mögött rejlő titkot.

  • A bal oldali vonal színe a tartás erősségét jelzi (rugalmas, erős, extra erős stb.).
  • A második vonal egy könnyen és gyorsan érthető grafikus jelölés, mely megmutatja a különböző egyedi formázási lehetőségeket.
Image
FIGYELJ A HAJRA!- FEDEZD FEL A SZEMÉLYRE SZABOTT ÉS EGYEDÜLÁLLÓ HAJ- SZIMBÓLUMOKAT
Image
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!