fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image
Image
A Londa Professional mindenki számára elérhető vibráló színei könnyen magukkal ragadnak és megváltoztatják a színekről alkotott gondolkodásmódodat. Színmegváltoztatóink fiatalos lendületet adnak és biztosítják azt a minőséget, mellyel magabiztosan élheted a hétköznapjaidat.
ISMERD MEG, PRÓBÁLD KI, ÉLVEZD KI KÖNNYEDSÉGÉT!
Londa tartós színmegváltoztatás több, mint 110 árnyalat, mely lipidekkel gazdagított tartós intenzív hajfesték. A festékben található mikrogömbök vibráló színintenzitású és hosszan tartó eredményt kölcsönöznek a hajnak.
Londa intenzív színezői több mint 40 árnyalattal vannak jelen a magyar piacon, lipidekkel és keratinnal gazdagított intenzív színezőkrémek. Intenzív színezőinkben ammóniamentes, alacsony koncentrációjú peroxidokat használunk, megkímélve a hajat a károsodástól.
Blonding Powder szőkítőpor akár 7 árnyalat hatékony felvilágosítására képes. Hidratáló lipidekkel gazdagított, hatékony szőkítőpor, akár 7 színmagasság felvilágosítására.
Újításunk a Blondes Unlimited szőkítő, amely kifejezetten szabadkezes szőkítési technikához ajánljuk. Gyönyörű, természetes, napcsókolta hatást érhetünk el használatával, tökéletesen alkalmas a népszerű ombre és balayage színhatások létrehozásához.

LONDA TARTÓS SZÍNMEGVÁLTOZTATÁS
LONDA SZÍNEZŐK
SZŐKÍTÉS
SPECIALISTÁK

Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!