fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image
Image
A HULLÁMOS ÉS GÖNDÖR HAJ ÁPOLÁSÁNAK ÚJ DIMENZIÓJA – NUTRICURLS
Tudtad, hogy a világ népességének közel negyedének göndör vagy hullámos a haja? És bizony ők azok, akik nehezen találnak magunknak megfelelő termékeket, hisz a hajuk nagyon speciális törődést és táplálást igényel. A Wella Professionals ezt nagyon jól tudja, ezért életre hívta a NUTRICURLS professzionális hajápoló és formázó vonalat, mely garantálja a gyönyörű, rugalmas és hosszantartó hullámképet.


A legjobb megoldás a hosszantartó hullámképért

A NUTRICURLS termékvonal kellő rugalmasságot és hidratálást nyújt hullámos és göndör hajú vendégeid számára. A Nourish-In Complex Technológia búzakorpával és jojobaolajjal segít göndör tincseket definiálni. További előnye, hogy a haj könnyen kezelhetővé válik és szöszmentes eredményt biztosít.
A hullámos és göndör haj kiemelt ápolást igényel

Minél göndörebb a haj, annál magasabb fokú ápolást igényel az igazán szép végeredményért.  A göndör haj kifejezetten hajlamos a szöszösödésre, dehidratáltságának köszönhetően száraz és töredezedésre is jóval hajlamosabb. Mindez a haj ovális szerkezetének köszönhető.
Image
Megfelelő ápolási szint göndör és hullámos tincseidnek

A hullámos hajnak olyan ápoló termékekre van szüksége, melyek könnyed vagy közepes szintű hidratálást és táplálást biztosítanak, míg a göndör haj ettől intenzívebb ápolást igényel, a közepestől egészen az intenzív táplálásig.

A NUTRICURLS ápoló termékei ezért a cseppekkel tűntetik fel a hidratáló hatás mértékét, mellyel sokkal könnyebben személyre szabható a szolgáltatás és az otthoni termékek ajánlása egyaránt. Az új NUTRICURLS 7 ápoló terméke közt minden hullámos és göndör hajú vendég megtalálja a számára tökéletes terméket.
Image

Az ápoló termékvonal, amely megfelelő táplálást nyújt - kiegyensúlyozott virágillat, tiszta és energizáló illatjegyekkel ellátva

Image
SAMPON HULLÁMOS HAJRA
SZULFÁTMENTES

Könnyed, tápláló sampon, mely elősegíti a hullámok definiálását miközben gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket.
Image
MICELLÁS SAMPON
GÖNDÖR HAJRA

A bőrápolásból már jól ismert micellás technológiának köszönhetően gyengéden távolítja el a szennyeződéseket anélkül, hogy kiszárítaná a fejbőrt és a hajat. Extra hidratáltságot biztosít a göndör hajnak.
Image
TISZTÍTÓ KONDICIONÁLÓ 2IN1
SAMPON & KONDICIONÁLÓ

Segít megőrizni a göndör haj definiáltságát és puhaságát. Építsd be a hajmosási rutinodba: ha éppen nincsen időd, de a hajmosás időszerű lenne, akkor használd a samponod helyett. Mivel tisztít és kondicionál egy lépésben, így nem kell külön kondicionálót használnod.
Image

KONDICIONÁLÓ

Azonnali könnyed táplálást biztosít és elősegíti a hullámos és göndör fürtök definiálását. A gyengéd kibontó formula mindösszesen 30 másodperc alatt kifejti hatását.

Image

MASZK

HULLÁMOS ÉS GÖNDÖR HAJRA

Intenzív tápláló kezelés. Segíti megelőzni a haj szöszösödését és fényes, ápolt eredményt biztosít a hullámos és göndör haj számára. Nagy mértékben tartalmaz tápláló és puhító összetevőket. Alkalmazás: nedves hajra vidd fel, masszírozd bele a hajba, majd 3-5 perces hatóidőt követően alaposan öblítsd le

Image

MILKY WAVES

Tej állagú puhító hajban maradó spray, mely könnyed táplálást biztosít. Könnyen kezelhetővé teszi a hullámos és göndör hajat.

Image

CURLIXIR BALM

Tápláló hajban maradó kondicionáló balzsam, mely lágy tartást és definiálást biztosít, a rugalmas fürtök megőrzéséért. Tökéletes alapozó a pompás fürtök kialakításához. Alkalmazás: nedves hajon egyenletesen oszlasd el. Száraz hajon is alkalmazható a hullámos és göndör fürtök extra definiálásához.

Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!