fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image
Image
EIMI – A HATÁROK NÉLKÜLI FORMÁZÓK
Az EIMI termékek segítségével könnyedén kifejezheted styling készségeidet, valamint vendégeid egyéniségét. Az EIMI a legfrissebb nemzetközi trendeket közvetíti, új hangsúlyt helyezve a stílusra és az egyéniségre. EIMI formázó termékeivel valóban önmagad lehetsz, tedd azt, amit csak szeretnél. Az EIMI alakít és változtat, formál és inspirál, lehetővé teszi vendégeid számára, hogy emlékeztesse őket, hogy kik is ők, és olyanná válhassanak, amilyenné csak szeretnének. Egy szóval kifejezve: egyéniség.
EIMI egy új stílust jelent a hajformázásban, mely segítségével könnyedén kifejezheted egyéniségedet és stílusodat. EIMI alakít és változtat, formál és inspirál, biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a stílusod kifejezéséhez megfelelő formázó terméket. Ismerd meg a fodrászok véleményét legújabb hajformázó családunkról!
Image
„Az EIMI számomra egy fogalom. Egy tökéletes, megújult külső, remek összetétellel ötvözve. Egy jó termék segít abban, hogy elkészítsd és tökéletesen befejezd a vendég által kért, vagy sokszor általad kitalált frizurát. Az EIMI-ban benne van a lehetőség, hogy alkoss valami újat, akár egy „vadabb”, kócosabb, lazább hatást érj el, vagy épp kihangsúlyozd a frizura „ívét”, formáját, esetleg új, nagyobb volument adj neki. Hogy van-e kedvencem? Persze, hiszen mindenkinek van! Imádom, hogy a Shimmer Delight-tal csak úgy ragyognak a feltűzött kontyok, a Root Shoottal új „magasságokba léphetsz”, vagy az új illattal rendelkező Mistify Me tökéletesen megtartja a hajad egy hosszú, nehéz nap végére is. Összefoglalva az EIMI egy csoda – akárcsak a vele elkészített frizurák –, amivel nap, mint nap élmény együtt dolgozni!”

/ Bodor Anita /
„Számomra az EIMI termékek új lehetőségek tárházát biztosítják. Eddig három nagy kedvencem lett, amit beépítettem a mindennapos használatba. Az egyik a Root Shoot, ami magáért beszél, azonnali dús hatást érhetünk el vele, mely közvetlen a tövekre hat, a haj elnehezedése nélkül. Imádják a vendégek, otthon is jól tudják használni. Másik kedvenc a Dry Me, ami akár egy kiadós buli után is jól működik, vagy csak ha volument és matt hatást szeretnénk elérni a vendégeink számára. Ennél a terméknél különösen tetszik, hogy a haj textúráját a tápióka keményítő tartalmának köszönhetjük, mely leköti és elpárologtatja a zsíros szennyeződéseket. Harmadik kedvencem a Grip Cream, aminek imádom az illatát, azt szeretem benne, hogy egy rugalmas wax, amit férfiknál, nőknél egyaránt használok. Fényes hatást tudok elérni vele, és a hullámokat is segít megőrizni. Kíváncsian várom, hogy idővel hány EIMI terméket sorolhatok a kedvenceim közé.”

/ Bekker Erika /
Image
Image
„Az EIMI termékek megjelenésüket illetően formabontónak számítanak, fiatalosak, ugyanakkor minden igényt kiszolgálnak. Számomra az egyik kedvenc termék a Grip Cream, melyet általában rövid hajnál használok. Az Ocean Spritz, Sugar Lift és Dry Me termékekben azt szeretem, hogy használatukkal egy teljesen más textúrát érhetek el. Ezek a termékek új szintre emelik a hajformázást, új szegmenst elégítenek ki, ezzel számunkra is lehetőséget adva, hogy növeljük vendégeink körét.”

/ Csányi György /
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!