fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image
Image
SZÍNMEGVÁLTOZTATÁS
Színmegváltoztatók széles palettáját kínáljuk a fodrász szalonok részére. Minden színmegváltoztatási igényre van megoldásunk, hiszen kiváló minőségű prémium termékeket és szolgáltatásokat kínálunk a színmegváltoztatás minden területén, legyen szó tartós hajfestésről, színezésről, melírozásról vagy felvilágosításról.

Tartós színmegváltoztatásban a kiváló minőséget és megbízhatóságot nyújtó PPD ÉS PTD-mentes Koleston Perfect a Wella Professionals szalonok nélkülözhetetlen színmegváltoztatója. Ezen felül szintén hódít a szalonokban az Illumina tartós krémhajfesték, mely áttetsző színeredményének köszönhetően bármilyen fényviszonyban káprázatosan ragyogó, természetes színeredményt biztosít.

A Color Touch intenzív hajszínező márkánk ragyogóan változatos színeket és a variálhatóság szabadságát kínálja. Ammóniamentes, így extra gyengédséget nyújt a hajnak.

Blondor szőkítő termékeink többféle változatban elérhetőek, így az elvárt igénynek megfelelően a választás szabadságát biztosítjuk. Az évek óta népszerű Balayage technikához erre a célra kifejlesztett szőkítőporral rendelkezünk a tökéletes eredmény eléréséhez.

A Color Fresh Create fizikai színező családunk igazán egyedi színek alkotását teszi lehetővé a finom pasztell árnyalatoktól kezdve az élénk, egyedi színekig bezárólag. Bármilyen inspirációból hajszínt varázsolhatunk, hogy a vendégek egyedinek érezzék magukat a kifejező, kifinomult és fényes színeket varázsló fizikai színezővel.

A Magma by Blondor által lehetővé válik a natúr vagy festett haj egy lépésben történő felvilágosítása és tónusváltása.
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!