fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
 •  x 
Nincs termék a kosárban
Image
Image
KOLESTON PERFECT – A PPD ÉS PTD MENTES TARTÓS SZÍNMEGVÁLTOZTATÓ
A megújult Koleston Perfect nem csak külsőre, hanem belsőre is új tartalmat kapott. Bemutatjuk a valaha volt legtisztább festékünket!
A Koleston Perfect három meghatározó trendet képvisel, mely kompromisszumok nélküli színeredményt és ápolást biztosít:

 • SZÍN – Tiszta, egyenletes színeredmény, természetes mélységgel és ragyogással.
 • KONDÍCIÓ – Az eddigieknél is több figyelmet fordítottunk a haj minőségének megóvására, így az új Koleston Perfect észrevehetően kíméletesebb a hajhoz, festésről festésre.1
 • ÖSSZETEVŐ TUDATOS – ME+ molekulával 60x kisebb az új allergia kialakulásának az esélye a hajfestés során.2
1 A korábbi Koleston Perfect-hez viszonyítva. A Pure Balance technológiás Koleston Perfect krémhajfestékre érvényes.

2 A HAJFESTÉKRE NEM ALLERGIÁS VENGÉGEKRE ÉRTENDŐ. Bár az új allergia kialakulásának az esélye kisebb, a kockázat azonban fennáll az allergiás reakcióra. Éppen ezért minden egyes hajfestést megelőzően 48 órával készíts allergia tesztet. Szigorúan kövesd a biztonsági utasításokat. Ha vendéged valaha tapasztalt bármilyen allergiás reakciót, nem szabad festeni. A ME+ a Koleston Perfect Pure Naturals, Vibrant Reds, Special Blonde és Deep Browns családok bizonyos árnyalataiban található meg.
HOGYAN MŰKÖDIK A KOLESTON PERFECT?
 1. A hajban fémionok találhatóak, melyek a vízből és a testünkből származnak. A haj porózus végein sokkal nagyobb mennyiségben halmozódnak fel. Ezek alapvetően nem károsak, viszont amikor hidrogén-peroxiddal találkoznak, szabadgyököket hoznak létre.
 2. A szabadgyökök megtámadhatják és megbonthatják a haj épségéért felelős kötéseket, sérüléseket okozva ezzel a hajnak.
 3. A szabadgyökök befolyásolhatják a színeredményt és a szín kialakulását. Megakadályozhatják a fémmolekulák és oxidációs emulziók vegyületének helyes kapcsolódását, így rossz színmolekulák alakulhatnak ki, ez pedig színtorzuláshoz vezet.
 4. A PURE BALANCE TECHNOLÓGIA lényege, hogy a fémionok körül pajzsot képez, ezzel megakadályozza a szabadgyökök kialakulását, védve ezzel a hajban található kötéseket. Így csökken a haj sérülékenysége a hajfestés során és tőtől a végekig egyenletes színeredményt biztosít.
 5. Napjainkban a legtöbbet használt vegyület a hajfestékekben a PPD/PTD, mely tökéletes őszhaj fedést biztosít. A ME+ a jövő technológiája, melynek segítségével PPD/PTD-mentes Koleston Perfect formulát hoztunk létre, csökkentve ezzel az új allergia kialakulásának esélyét a hajfestés során. A végeredmény továbbra is telt és fényes frizura.
AZ IGAZSÁG AZ AMMÓNIÁRÓL
Az ammóniamentes termék nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy nem tesz kárt a hajban. Ennek ellenére egyre több márka beszél ammóniamentességről. Ebből könnyen azt a következtetést vonhatjuk le, hogy az ammóniát kerülni kell. Az igazság az, hogy ha egy termék ammóniamentes, önmagában még nem jelenti azt, hogy nem tesz kárt a hajban.

Sőt, tudományos kutatások bizonyítják, hogy az ammónia jobban védi a haj szerkezetét, mint az ammóniamentes termékekben található MEA. Ráadásul sokkal jobb színeredményt is biztosít tartós színmegváltoztatás esetén (3 vagy annál több árnyalatnyi felvilágosítás és akár 100% őszhaj fedés esetén).

Összehasonlítást végeztünk a piacon lévő meghatározó ammóniamentes tartós színmegváltoztató termékekkel és tesztjeink azt mutatták, hogy az ammónia alapú technológia kevesebb károsodást okoz a hajban és sokkal erősebb marad a kezelés után.
A KOLESTON PERFECT HAT SZÍNCSALÁDJA
 • PURE NATURALS
 • RICH NATURALS
 • VIBRANT REDS
 • DEEP BROWNS
 • SPECIAL BLONDE
 • SPECIAL MIX
Image
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!