fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image
Image
GHD
MIÉRT GHD?
G - good
H - hair
D – day
Ezekkel az eszközökkel garantáltan tökéletes hajad lesz ma és minden nap!
A ghd 2001-ben három brit fodrász vezette be az eredeti kerámialapos hajvasalót, mellyel új fejezetet nyitottak a hajformázás világában. Napjainkra a ghd egy kultikus márkává nőtte ki magát, mely világszerte a fodrászok, sztárok, hírességek, szépség bloggerek és a hétköznapi nők hőn szeretett márkájává vált.
MIÉRT VÁLASZD A GHD HAJFORMÁZÓKAT?
Fontos a személyiséghez és stílushoz illő, egészségtől ragyogó haj megőrzése, ezért a ghd minden terméket úgy alkotott meg, hogy semmilyen kárt ne tegyenek a hajban. Sőt, éppen ellenkezőleg: képesek visszaadni a haj egészséges, természetes csillogását, belső egyensúlyát. Ezért szeretik és használják fodrászok világszerte a szalonokban: így tökéletes haj élményét biztosítják vendégeiknek minden nap.
Image
Image
MITŐL OLYAN EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES MÁRKA A GHD?
A ghd termékeit gyakran emlegetik a hajvilág királynőjeként. Nem csak a fodrászok, de a hírességek kedvencei is, hiszen a ghd egyet jelent a stílussal, a kifinomultsággal, és azokkal a termékekkel, amik megfelelnek még a legprofesszionálisabb elvárásoknak is.

A ghd termékeit egy világszínvonalú laboratóriumban fejlesztik Cambridge-ben, ahol törekednek arra, hogy a hajnak szánt eszközök a világon a legideálisabb hőkezeléssel legyenek ellátva. A ghd márka a hővel kapcsolatos kutatómunkák és innovációk révén emelkedett ki riválisai közül. Ezt számos díj is bizonyítja, mint a Fabulous Beauty Awards, Australian Beauty Awards, Health and Beauty Awards. Emellett a ghd jelen van világszerte a világ nagyszabású és fontosabb eseményen a backstage-ben.

Az eszközöket nem csak a fodrászoknak szánják, hanem a luxus minőséget kedvelő fogyasztóknak is, akiknek fontos hajuk egészségének megóvása. Így otthon is könnyedén szalon szépségű hajat biztosíthatsz magadnak. A ghd az elmúlt évek során egyre növekvő termékcsaládjával, szinte személyre szabott, jobbnál jobb hajformázó készülékekkel nyűgözte le a nagyközönséget. A professzionális eszközök sikere több, mint 10 éve kezdődött, azóta számos nemzetközi elismerés és díj bizonyította, hogy a ghd minősége páratlan.
HOGYAN ÉS MITŐL KÁROSODHAT A HAJ?
A haj meglehetősen bonyolult összetételű, belső szerkezetét egy természetes réteg fedi, melyet kutikulának hívunk. Ha ez a réteg nem megfelelően simul rá a hajra, felborul annak természetes vízháztartása.

A tartósan magas hőmérsékleten történő formázás a haj túlzott kiszáradását okozhatja. A száraz haj kutikularétege megemelkedik, és elkezdi felvenni a légkör nedvességét. A haj ettől nehezen kezelhetővé válik, könnyedén töredezhet és szálkásodhat a felülete, így az elkészített frizura is gyorsabban veszít tartásából, az egyenes göndörödni kezdhet, a göndör vagy hullámos kisimulhat.
A GHD BEMUTATJA A LEGOPTIMÁLISABB HŐFOKOT HAJFORMÁZÁSHOZ
Mindegyik ghd hajformázó a lehető legoptimálisabb hőfokkal dolgozik, ugyanis a bekapcsolás után 15-20 másodpercen belül eléri a 185°C hőfokot, amely bizonyítottan nem károsítja a hajszerkezetet. A 185°C-nál magasabb hőmérsékletre állított hajformázók felesleges hőnek teszik ki a hajad és nagyon károsak lehetnek. A 210°C feletti hőmérsékleten való formázáskor a hajban található keratin protein elkezd olvadni, visszafordíthatatlan károsodást okozva ezzel.

A TÚL ALACSONY HŐFOK SEM A LEGJOBB VÁLASZTÁS, mivel a kívánt forma csak több mozdulattal, többszöri próbálkozással érhető el, ami szárazzá teszi a hajat. A száraz, úgynevezett „szomjas” haj gyorsan elnyeli a légkör nedvességtartalmát, ezáltal a frizura hamarabb szöszösödni kezd, az egyenes göndörré válik, a göndör kisimul. A ghd megtalálta a hosszan tartó frizura kialakításának kulcsát, ami nem más, mint az egyenletes nedvességszint fenntartása, amihez az optimális, állandó hőmérséklet, és az egyszeri simítással való formázás szükséges.

Fedezd fel a GHD eszközeit és tapasztald meg a hajformázás élményét!
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!