fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image
Image
GHD PLATINUM+ HAJVASALÓ – A VILÁG ELSŐ OKOS HAJVASALÓJA, MELY MEGJÓSOLJA HAJAD IGÉNYEIT

Az új ghd platinum+ az első formázó, mely vitathatatlan technológiai előnyökkel bír. Annyira intelligens, hogy megjósolja a hajad igényeit és folyamatosan adaptálja azokat, így állandóan biztosítja a hajad számára megfelelő formázási hőmérsékletet. Érj el ámulatba ejtő eredményeket és egy olyan frizurát, ami erősebb, egészségesebb és fényesebb, mint valaha!

Az ultra-zone az előre jelző technológiával együtt a legújabb áttörés a hőformázók világában, mely garantálja a homogén hőeloszlást az egész lemezen, így gyönyörű eredményeket biztosít, már egy mozdulattal. A hőmérsékletet 250-szer ellenőrzi másodpercenként, hogy mindig az optimális 185°C-on formázzon, a még egészségesebb haj érdekében.

A platinum+ személyre is szabja a teljesítményét az előre jelző technológiájával, mely felismeri a hajad vastagságát és a formázás sebességét, majd ezekhez alkalmazkodik – így biztosít ámulatba ejtő eredményeket gyorsabban és személyre szabottan!GHD GOLD HAJVASALÓK – A SZEMÉLYRE SZABOTT HAJVASALÁS
Image
Különböző méreteivel a ghd V® gold széria személyre szabott megoldást kínál. A gold Classic, Max és Mini hajformázók különböző hajtípusra és hosszúságra ajánlottak a sima, fényes és lágy hatású lenyűgöző eredményért.

Az intenzív ragyogást és rugalmas stílust a fejlett keramikus hőtechnológia és kontúros lebegő fűtőlapok biztosítják. A lekerekített forma által könnyen készíthetsz tökéletesen precíz végeredményként egyenes, hullámos, vagy akár göndör frizurát. Használd bátran, nem kell tartanod a haj károsodásától, hiszen a ghd gold hajformázók a bekapcsolástól számított 15-20 másodperc elteltével máris elérik a legoptimálisabb 185°C-os hőmérsékletet, mely bizonyítottan nem károsítja a haj szerkezetét.
Image
GHD GOLD MAX HAJVASALÓ – HOSSZÚ, VASTAGSZÁLÚ HAJRA
A ghd Gold Max a hosszú, vastagszálú haj megfelelő formázó eszköze. A Classic-nál szélesebb fűtőlapokkal rendelkező Max tökéletes választás nagyobb, telt hullámok formázásához, vagy sűrű göndör, nagyon hosszú haj kiegyenesítéséhez.
Image
GHD GOLD CLASSIC HAJVASALÓ - KÖZÉPHOSSZÚ ÉS ÁTLAGOS VASTAGSÁGÚ HAJRA
Középhosszú és átlagos vastagságú hajra a ghd Gold Classic a tökéletes megoldás, mely bármely hajtípusra alkalmas, akár egyenes, hullámos, vagy göndör formát szeretnél elérni.
Image
GHD GOLD MINI - RÖVID HAJRA
Rövid hajhoz a ghd Gold Mini a megfelelő formázó eszköz. A Classic-nál vékonyabb fűtőlapjainak köszönhetően a rövid hajon is aprólékos és precíz munkát végezhetsz vele.
A GHD HAJFORMÁZÓKAT A VILÁG BÁRMELY PONTJÁN HASZNÁLHATOD
Az összes ghd eszköz univerzális feszültséggel bír, így a világ bármely pontján használhatod. A professzionális 2,7 méter hosszúságú tápkábellel pedig a kényelem és szabadság is biztosított. Rendkívül biztonságosak: alvó állapot funkciója segítségével használat után 30 perccel magától kikapcsol, plusz a hővédő kupak védelmet biztosít a fűtőlapok sérülésmentes tárolásához.
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!