fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image
Image
Kiemelt fontosságú számunkra a fodrász képzés
A Wella Magyarországon is előtérbe helyezi az oktatást, mivel a minőségi szalonszolgáltatások által a divat világába is beléptünk. Itt tartani kell a lépést a trendekkel, ezért lételemünk a folyamatos a megújulás és ennek biztosítása a fodrász partnereink részére.

A Sirowa Hungary Kft. számára kiemelten fontos, hogy a kiváló minőségű termékek és szolgáltatások mellett naprakész információval lássa el partnereit és folyamatos, magas szintű fodrász képzéseket biztosítson.
Image
Sokszínű fodrász képzések Budapesten
Nemzetközi szintű fodrász oktatásaink lefedik a szakma egészét, így mindenki megtalálhatja azt, amiben fejlődni szeretne, tudását elmélyítené. Színkorrekció, hajvágás, alkalmi frizurák, trend, ápolás és formázás fodrász tanfolyamok széles skálája várja a szakembereket. Ráadásul alaptól a haladóig tartunk fodrász továbbképzéseket, így biztosítunk mindenki számára optimális fejlődési lehetőségeket.

Sokszínű fodrász oktatásunk abban is megtestesül, amilyen módszerekkel tanítjuk a fejlesztjük fodrászainkat. Új oktatási struktúrát alakítottunk ki, így a Wella Studio-ban kifejezetten a gyakorlati elemekre fókuszálunk. Természetesen a szükséges elméleti háttér is nagyon fontos, ezeket digitális formában biztosítjuk a résztvevők számára, így mindenki a saját időbeosztásának megfelelően tud felkészülni a fodrász képzésre.
Image
Wella Studio Budapest, a modern, otthonos fodrász oktatási komplexum
Nálunk kéz a kézben jár a szakértelem és a fejlődés, ez testet ölt fizikai valójában is, hiszen 2018. június 1-én megnyitotta kapuit a Wella Studio Budapest, természetközeli, otthonos, modern környezetben. A XI. kerület dinamikusan fejlődő újbudai városrészében, az Alíz utca 4. szám alatt levő Office Garden 3. épületében kapott helyet a modern kor kívánalmainak megfelelő fodrász oktatási komplexum. A design és funkcionalitás összhangjának megteremtése volt a cél. A Wella Studio-ban mindenki otthon érezheti magát, kiemelt célunk volt a kényelem és a meleg, családi hangulat járja át a teret, mivel hisszük, hogy a Wella Family valóban egy nagy család.
Image
Oktatói csapatunk nem csak szakmailag kiváló
A fodrász tanfolyamok barátságos, jókedvű atmoszférájáról megújult oktató csapatunk is gondoskodik. Csapatunkban a szakma iránti szenvedély, évtizedes tapasztalat, emberközpontú és gyakorlatias fodrász képzés egyszerre van jelen. Magas szintű szakmai tudásuk mellett emberileg és példaértékűek, erről több ízben is tanúbizonyságot kaptunk képzéseinken. Csonka Tímea, Képíró Tamás, Matos Tekla, Pápai Gábor és Pulya Misi sok szeretettel és kedvességgel várnak benneteket az fodrász oktatásainkon!
Image
Image
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!