fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
Nincs termék a kosárban
Image

Képíró Tamás

Wella Professionals oktató, Marosfalvi 04 Team

 

“MEGÚJULT AZ OKTATÁSI RENDSZERÜNK, ÚJ KÖZEGBEN, ÚJ CSAPATTAL, MAGASABB SZAKMAI MINŐSÉGBEN VÁRTUK TAVALY A FODRÁSZOKAT. IDÉN MEGINT EGY ÉVVEL TAPASZTALTABBAK LETTÜNK, ÍGY EMELJÜK A SZINTET ÉS ÚJABB LENDÜLETTEL FOLYTATJUK A TAVALYI NAGYON JÓ HANGULATÚ ÉLMÉNY ALAPÚ, INTERAKTÍV OKTATÁSOKAT. SZÁMTALAN BEVEZETÉS ÁLL ELŐTTÜNK ÉS MÁR NAGYON VÁROM VÁROM, HOGY LÁTHASSAM A SZEMEKBEN A CSILLOGÁST.”

 

Képíró Tamás bemutatkozik

A békéscsabai iskolában kezdtem el szakmai tanulmányaimat, majd Kiszely János mesterfodrásznál folytattam, akitől nem csupán szakmát, hanem a szakmai alázatot is megtanultam. Ő mutatott rá a folyamatos továbbképzések jelentőségére és így lettem a Wella Professionals márka szerelmese.

Magabiztosság és szakértelem – ezerszer hangzott már el, mert ez a kettő elengedhetetlen egy hosszútávú, sikeres szakmai karrierhez. A szinten tartást és fejlődést csak oktatásokkal tudjuk biztosítani. Egy divatszakmán belül állandó a körforgás így folyamatosan meg kell újulnunk, hogy akár meglévő vagy új vendégek igényeit is ki tudjuk szolgálni.

Munkám során minden inspirál, ami kreatív gondolkodásra késztet, legyen az egy-egy kérdésre a válasz vagy egy-egy váratlan helyzetre a megoldás keresése. A #wellafamily szintén inspirál, minden kolléga, akikkel együtt dolgozom, hiszen az Ő szakmaiságukat követem. Mindezek mellett nemzetközi szinten Akin Konizi és Dmitriy Vinokurov formavilága és Sonya Dove színalkotásai nagy hatással vannak rám.

 

Oktatásaim

 

Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!