fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

TELJESKÖRŰ NYÁRI FODRÁSZ KÉPZÉS - INTERJÚ KÉPÍRÓ TAMÁS OKTATÓFODRÁSSZAL

A Wella Professionals mint a világ egyik vezető professzionális hajkozmetikai márkája, mindig figyelt a fiatal fodrászok képzésére. A Wella Professionals mindig a fejlődést, megújulást és a magabiztos szaktudást képviseli, így évek óta megrendezzük a Nyári Akadémiát. Ezen a kéthetes intenzív és teljeskörű képzésen az alapoktól egészen a legkifinomultabb trükkökig megmutatunk mindent. A Wella Professsionals oktató fodrászával, Képíró Tamással készítettünk interjút a nyári fodrász oktatásról.

 

 

 

Miért válasszam fodrászként a Nyári Akadémiát?

„Úgy gondolom, hogy nagyon fontos pozitívuma a nyári fodrász képzésünknek, hogy a gyakorlatra fókuszál, de emellett betekintést adunk a legfrissebb technikákba is és megismerheted a világ vezető professzionális márkái közé tartozó Wella Professionals termékeit. Tudjuk, hogy mennyire nehéz egy frissen végzett fodrásznak magabiztosnak és határozottnak lennie, miközben tele van kérdésekkel. Ez alatt a két hét alatt választ adunk minden kérdésedre. A nyári fodrász oktatásunk célja, hogy átfogó elméleti és gyakorlati képzést biztosítsunk, szerintünk ez elengedhetetlen. Kívülről-belülről ismerjük a fodrász szakmát és tudjuk, hogy a megfelelő alapokra lehet csak építeni, hiszen mind a haladó, a kreatív és a master fodrász képzések is az alapokból indulnak ki. Az pedig már csak hab a tortán, hogy nagyszerű, barátságos hangulat szokott kialakulni, hiszen két hét alatt nem csak a fodrász szakma rejtélyeit ismerjük meg, hanem egymást is. Fodrászként is épülünk ezáltal, hiszen megosztjuk tapasztalatainkat és inspirálódunk egymás munkájából. Személy szerint szakmailag is lelkileg is egy feltöltő élménynek élek meg minden Nyári Akadémiát”

 

Miről lesz szó a nyári fodrász képzésen?

„A kéthetes képzés minden napja interaktív módon zajlik. A monotanitást megtörve egy nap több témát is érintünk, természetesen fő irány a színmegváltoztatók használatának magabiztos elsajátítása és a festéstechnikák ismerete és alkalmazása, de ide tartozik a tartós hajszerkezet átalakítás és a hajvágás alapok is. Minden Nyári Akadémián játékos csapat prezentációkkal segítjük elő az együtt fejlődést, egymás segítése és maximális alázat a szakma iránt, ez jellemez minket. A nyári fodrász képzést 4 oktatófodrász vezeti, akik maximális tudásukat szeretnék átadni, hogy a jövő generációija ki tudja hozni magából, tehetségéből és kreativitásából a lehető legtöbbet.”

 

Jelentkezz a Nyári Akadémiára ITT: https://bit.ly/2Yh0DZx

 

 

Kinek ajánlod a nyári fodrász oktatást?

„Ajánljuk mindazon frissen végzett szakembereknek, akik éppen megszerezték képesítésüket és mélyebb tudásra vágynak a fodrászat minden területén. Azokat is várjuk, akik pár éve szerezték meg végzettségüket és kíváncsiak a Wella Professionals márkára és termékeire.

A Nyári Akadémia nagyon sok olyan elemet tartalmaz, ami márkafüggetlen, hiszen a tanítás az elsődleges célunk. Ide tartozik például a balayage technika, abc hajvágás oktatás és a formázás különböző technikai megvalósításai.”

 

Korábban említetted a Nyári Akadémiával kapcsolatos élményeidet? Elmesélnéd kérlek a legmeghatározóbbat?

„Minden nyári fodrász képzéssel kapcsolatosan kellemes emlékeim vannak, hiszen az oktatáson résztvevők nem csupán elvégzik ezt a kéthetes fodrász tanfolyamot, hanem lojális partnerekké vállnak, akik mindig szeretnek hozzánk visszajárni.  A Nyári Akadémián mindenkinek alkalma nyílik megtapasztalni, hogy milyen érzés a Wella család tagjának lenni, segítséget és bátortást kapni szakmailag és emberileg egyaránt.

Visszatérve a kedvenc élményemre: sosem felejtem el, amikor az első nyári akadémián egyszerre 9-en készítettek egy tartós hajegyenesítést, ahol a modell haja bőven a feneke alá ért. Úgy nézett ki a történet, mintha egy emberi polip jött volna létre és a fodrászok lelkesen és nevetve vennék körül. Ezen nagyon sokáig nevettünk a jelenlévő fodrászokkal. Sok ilyen vicces és kedves történetem van még a nyári fodrász tanfolyamokról, de úgy gondolom személyesen megtapasztalni a legjobb! Gyere, tanulj, fejlődj és közben érezd jól magad!”

 

Jelentkezz a Nyári Akadémiára ITT: https://bit.ly/2Yh0DZx

 

Interaktív fodrász oktatás:

 

 

 

Festési technikák fodrász képzés:

 

 

 

Hajvágás ABC:

 

 

 

Közös élmények:

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!