fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
No products in cart
Image

SEBASTIAN PROFESSIONAL – AZ ÚTTÖRŐ STÍLUS KÉPVISELŐJE

A SEBASTIAN PROFESSIONAL TÖRTÉNETE

Az 1960-as években minden a kísérletezésről szólt – színek és formák ütközése, melyekre az emberek felvont szemöldökkel reagáltak: ez vajon most milyen stílus lehet? És ha egyszer a forradalom elindult, nem volt megállás – a legfényesebb évtizedben a világ azt látta, valami még izgalmasabb van kialakulóban…

A Los Angeles-i stylist Geri Cusenza a 70-es évektől a divatvilág meghatározó szereplőjévé vált és eltökélten haladt előre annak érdekében, hogy a jövő nemzedéke megismerje a rettenthetetlen hajdivatot. A Sebastian Professional márka ezen vakmerő alapelvek mentén kelt életre. Az innováció iránti szomjúság és a játékszabályok megváltoztatásának élenjáró jelképe volt. És ez ma sincs másként…

SEBASTIAN PROFESSIONAL – A MERÉSZ FELTALÁLÓ

A Sebastian márka a következő termékek méltán elismert feltalálója:

  • Kreppvas
  • Az első ammóniamentes hajszínező: Celophanes
  • Az első formázható, aeroszolos hajlakk: Sebastian Shaper
  • Az első kombinált ápoló és formázó termék: Potion9

És mindezekkel még nem ért véget a felsorolásunk!

A SEBASTIAN FILOZÓFIA

"Elképzelem, hogy meg tudjuk változtatni a világot – a szépségre másképp gondolva alkotni valami olyat, amit még soha nem láttunk előtte."
Geri Cusenza


Hiszünk abban, hogy egyéniségünk túlságosan sokszínű ahhoz, hogy egyetlen frizurába zárjuk. Ezért soha nem állunk meg, mindig előre nézünk. Bízunk a megérzéseinkben és még távolabbra tekintünk. Felkavarjuk a normákat és föléjük emelkedünk. A haj és a forma újra feltalálásának korlátlansága. Sebastian.
Image

SEBASTIAN PROFESSIONAL VÍZIÓ – A RETTENTHETETLEN HAJDIVAT

Mi nem tanítunk – inspirálunk. Bátorítunk. Késztetünk. Provokálunk. Ismered a szabályokat, szegd meg őket! A Sebastian-nál mi a frizurát másképp készítjük: állandóan meglepően és nem várt módon. Megértjük a fodrászokat és inspiráljuk őket, hogy az átlagos frizura helyett rendkívülit, szokatlant alkossanak.

SEBASTIAN PROFESSIONAL TERMÉKEK

A Sebastian Professional újra értelmezi a rettenthetetlen hajdivat korlátait sokoldalú, földrengető termékeivel, melyek megváltoztatják az iparágat és a jelen stílusát.

A forradalmi termékekkel sokkal kiválóbb stílusokat alkothatsz és átalakíthatod a frizurát határok nélkül. Professzionális és provokatív bármikor, amikor akarod.

Ráadásul a keveredéstől sem kell félned. Kombináld a termékeket a legkülönlegesebb eredmények elérése érdekében: zselék és olajok, krémek és paszták – nincsenek korlátok, bármit megvalósíthatsz.
Image
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!