fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
No products in cart

KIEMELT FONTOSSÁGÚ SZÁMUNKRA A FODRÁSZ KÉPZÉS

A Wella Magyarországon is előtérbe helyezi a fodrász oktatást, mivel ez egy olyan szépségipari szakma, amit a divat diktál. Egyre hangsúlyosabbak lettek a minőségi szalonszolgáltatások, hogy a szakemberek tartani tudják a lépést a folyamatosan fejlődő technológiákkal. Ennek nyomán lételemünk a folyamatos a megújulás és ennek biztosítása a fodrász partnereink részére. A Sirowa Hungary Kft. számára kiemelten fontos, hogy a kiváló minőségű termékek és szolgáltatások mellett a fodrászokat naprakész információval lássa el és folyamatos, magas szintű fodrász képzéseket biztosítson.

SOKSZÍNŰ FODRÁSZ KÉPZÉSEK BUDAPESTEN

Nemzetközi szintű fodrász oktatásaink lefedik a szakma egészét, így mindenki megtalálhatja azt, amiben fejlődni szeretne, tudását elmélyítené. Hajfestés, színkorrekció, hajvágás, alkalmi frizurák, trend, ápolás és formázás fodrász tanfolyamok széles skálája várja a szakembereket. Ráadásul alaptól a haladóig tartunk fodrász továbbképzéseket, így biztosítunk mindenki számára optimális fejlődési lehetőségeket. Sokszínű fodrász oktatásunk abban is megtestesül, amilyen módszerekkel tanítjuk és fejlesztjük a fodrászainkat. Új oktatási struktúrát alakítottunk ki, így a Wella Studio-ban kifejezetten a gyakorlati elemekre fókuszálunk. Természetesen a szükséges elméleti háttér is nagyon fontos, ezeket online videók formában biztosítjuk bárki számára. Hisszük, hogy ezzel tanulási folyamattal, gyakorlat orientált fodrász oktatásokkal, személyes, közvetlen kapcsolattal és támogató vezetéssel fejlődik igazán a fodrász.

Image

WELLA STUDIO BUDAPEST, A MODERN, OTTHONOS OKTATÁSI KOMPLEXUM

Nálunk kéz a kézben jár a szakértelem és a fejlődés, ez testet ölt fizikai valójában is, hiszen 2018. június 1-én megnyitotta kapuit a Wella Studio Budapest, természetközeli, otthonos, modern környezetben. A XI. kerület dinamikusan fejlődő újbudai városrészében, az Alíz utca 4. szám alatt levő Office Garden 3. épületében kapott helyet a modern kor kívánalmainak megfelelő fodrász oktatási komplexum. A design és funkcionalitás összhangjának megteremtése volt a cél. A Wella Studio-ban mindenki otthon érezheti magát, kiemelt célunk volt a kényelem és hogy meleg, családi hangulat járja át a teret, mivel hisszük, hogy a Wella Family valóban egy nagy család. Nálunk mindenki választ, támogatást és iránymutatást kap. A Studiónk mindig nyitva áll a fodrászok előtt, és célunk, hogy kialakítsunk egy olyan otthont, ahová nem csak fodrász képzések vagy rendezvények által látogattok el szívesen, hanem bármikor, hiszen tudjátok, hogy nálunk otthon vagytok!

Image

OKTATÓI CSAPATUNK VÁR A WELLA STUIDOBAN

A fodrász tanfolyamok barátságos, jókedvű atmoszférájáról megújult oktató csapatunk is gondoskodik. Csapatunkban a szakma iránti szenvedély, évtizedes tapasztalat, emberközpontú és gyakorlatias fodrász képzés egyszerre van jelen. Magas szintű szakmai tudásuk mellett emberileg és példaértékűek, erről több ízben is tanúbizonyságot kaptunk képzéseinken. Nem csak a hajvágás és hajfestés rejtelmeit sajátíthatjátok el tőlük, hanem szalonvezetéssel kapcsolatban is sok hasznos tippel látnak el.

Kedvet kaptál részt venni oktatásainkon? Jelentkezz ITT.

Lépj kapcsolatba értékesítési konzultánsoddal vagy írj nekünk!

Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!