fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
No products in cart
Image
WELLA PROFESSIONALS
Az egyik nemzetközi vezető színmegváltoztató márkaként termékeinket és szolgáltatásainkat fodrászokkal és vendégekkel együtt tervezzük meg. A Wella egyet jelent a szakértelemmel és a kiváló termékekkel. Termékeink kifejlesztésénél elsődleges szempontunk a megbízhatóság.

A Wella Professionals egységes és komplett portfóliót kínál a színmegváltoztatás, ápolás, formázás, hullámosítás és egyenesítés területén már több mint 135 éve, hogy a legtökéletesebb szalonélményt biztosíthasd minden egyes vendéged számára.
A WELLA PROFESSIONALS A LEHETŐ LEGJOBB PARTNER!
A Wella egyet jelent a szakértelemmel és a kiváló termékekkel. Termékeink kifejlesztésénél elsődleges szempontunk a megbízhatóság:

  • Becslések szerint a Koleston Perfectet elindulása óta legalább 2 milliárd alkalommal, több mint 100.000 szalonban használták világszerte.
  • Egy-egy új árnyalat bevezetésekor széles körben végzünk teszteket, közel 2.000 fodrász közreműködésével és ugyanennyi vendég bevonásával.
  • Közel 10.000 aktív szabadalommal rendelkezünk a szépségipar területén és ebből több, mint 2.000 szabadalmunk a hajápolás és színmegváltoztatás területén van.
OKTATÁS
A fodrász szakma legátfogóbb ismereteit nyújtó oktatást biztosítjuk a szalonok számára. A Wella Professionals oktató programjai közül kiemelt helyet foglalnak el a színmegváltoztató kurzusok, de emellett hajvágás, hajápolás, formázás, inspiráló és üzleti tippeket adó oktatási programokat is kínálunk.

  • Világszerte évente 171 oktató központban több, mint 85.000 szemináriumot tartunk, így közel kétmillió fodrászt képzünk.
  • Azok, aki részt vettek Wella Professionals kurzusainkon, átlagosan kb. 14%-os növekedést értek el vállalkozásukban.

Tudj meg többet képzéseinkről és oktatásunkról!
MI EGY NAGY CSALÁD VAGYUNK!
Fontos számunkra, hogy érezd, egy nagy család tagja lettél azáltal, hogy a Wella Professionals Partner vagy. Hisz célunk, hogy egy olyan fodrászközösséget hozzunk létre, akik nem csak egy szakmai közösséget alkotnak, hanem többet jelentenek egymás számára.

Kiemelt jelentőséggel bír számunkra, hogy motiváljuk, inspiráljuk, fejlesszük egymást, osszuk meg tapasztalatainkat és segítsünk egymáson. Ennek érdekében rendezvényeket szervezünk és online felületeken is aktívan jelen vagyunk, így bátran fordulhatsz a Wella Family bármely tagjához, fodrász társadhoz vagy hozzánk.
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!