fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
No products in cart
Image
KÖSZÖNTÜNK A WELLA PROFESSIONALS VILÁGÁBAN!

A Wella Professionals a világ elsőszámú szalonmárkája a hajfestékek kategóriájában (2022-es nemzetközi piaci felmérés alapján), mely a világ élmezőnyébe tartozik innovatív technológiáinak köszönhetően. Több, mint 140 éves szakmai tapasztalattal kínál egységes és komplett portófiót a színmegváltoztatás, ápolás és formázás területén azért, hogy fodrászai nap mint nap a legtökéletesebb szalonélményt biztosíthassák minden egyes vendégük számára.

Image
MERÉSZ, MODERN, KÖNNYED PRECIZITÁS

A Wella Professionals mély és élénk – vörös színe a szenvedély által vezérelt szakértelem szimbóluma, amely szellemében és stílusában egyaránt kitűnik a tömegből. A Wella felejthetetlen és inspiráló – a ragyogó csillogás, az állandó mozgás, a páratlan textúrák és a könnyed megoldások teszik igazán egyedülállóvá.

A Wella Professionals művészei ünneplik a változás bátorságát és azt a varázst, ami ebből születik, legyen szó természetes vagy merész megjelenésekről. Mint egy nagy, szerető család – ösztönzik és támogatják az új ötleteket, bizalmat és hovatartozást biztosítanak minden #WellaFamily tag számára.

Image
SZEREZZ ÁTFOGÓ ISMERETEKET!

4 részből álló szakmai programot kínálunk fodrászaink számára, mely során elsajátíthatják a Wella Professionals termékek változatos használatát. A professzionális termékportfólió megismerése mellett Wella Color Oktatási Csomagunk alkalmain számos hasznos tippet, technikát és trükköt adunk át, amelyek az elképesztően különleges és széleskörű festés, illetve színkorrekciós technikák megvalósítását segítik elő.

 

Úgy érzed, hogy azonosulni tudsz márkánk üzenetével és szívesen fejlesztenéd tudásod a termékeinket használva? Tudj meg többet képzéseinkről!

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!