fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS0
  •  x 
No products in cart
Image
ÜDVÖZLÜNK AZ OPI SZÍNES VILÁGÁBAN!
Ismerd meg a világhírű OPI körömlakk márkát, mely rabul ejtette az egész világ szívét.

Az OPI 40 éves múltra visszatekintő professzionális körömlakk márka, mely világszerte elsőszámú szalonmárkaként elkötelezte magát a magas minőségű termékekkel végzett prémium szolgáltatások biztosítására, mind a szalontulajdonosok, mind vendégeik támogatására.
TÖBB, MINT EGY EGYSZERŰ KÖRÖMLAKK
Az OPI folyamatosan élvonalban jár az új trendek képviseletében, olyan kivételes termékekkel, melyek világvezetők a körömipar minden területén.

A színek erejével emeli ki a nők érzékiségét. Ikonikus árnyalatokkal 3 színazonos lakkrendszerben. Válogass kedvedre a sűrűn pigmentált klasszikus körömlakk, a géllakk hatású Infinite Shine lakkok és a hosszantartó géllakk formulák színes árnyalatai közül. Rendszerenként több, mint 200 ikonikus színt kínálva, hogy megtaláld az egyéniségedhez legjobban illő választást. A körömlakkok mellett kifinomult ápolórendszert biztosít a megfelelő manikűr és pedikűr szolgáltatáshoz. Páratlan ProSpa termékvonalának képviselői, a különböző kéz-és lábápoló termékek segítségével magas szintre emelheted szalonszolgáltatásaid.
FEJLESZD ÖNMAGAD, JÁRJ ÉLVONALBAN AZ ÚJ TRENDEK TERÉN
Márkánk hitvallásának központi részét képezi az oktatás. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan szakemberekkel dolgozhatunk, mint Ti, a megfelelő úton a közös siker elérése érdekében.

Ismerd meg Te is oktatási kínálatunkat!
Image
Image Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!