fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

KOLESTON PERFECT SZÍNEREDMÉNYEK ÉS ÉLMÉNYEK EGYENESEN A VENDÉGEKTŐL!

A színmegváltoztatás új dimenzióját hozta el az új Koleston Perfect tartós krémhajfesték a szalonokba egyedülálló színeredményekkel és kíméletességgel. Korábbi cikkünkben a fodrász tapasztalatokat már megosztottuk, most jövünk a vendég véleményekkel? Készen állsz?

Már negyedév telt el azóta, hogy a fodrászokkal együtt a vendégek is találkozhattak a megújult Koleston Perfect krémhajfestékek egyedülálló színeredményeivel.

Ezúttal a vendégek véleményére voltunk kíváncsiak, hiszen a Koleston Perfect megújításával az volt a célunk, hogy a vendégek számára eddig soha nem tapasztalt élményt és eredményt biztosítsunk.

 

 

Keszei-Papp Zsanett vendégeinek véleménye

Prestige Szépészet (Budapest)

 

„Amikor először találkoztam a Koleston Perfect krémhajfestékkel, akkor a kellemes illat mellett az tűnt fel, hogy nem irritálja a bőröm, pedig nekem sajnos kifejezetten problémás a fejbőröm. A végeredmény egyszerűen csodás: egyenletes színű, selymes és csillogó. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a színét és a fényét illetően, idegenektől is. Nagyon elégedett vagyok a festékkel és a fodrászommal is, köszönöm!”

                                                                                                                                  Nagy Jusztina

 

„Nemrég váltottam vörös hajszínre, de ugye már többször volt festve, de elárulom, ilyen egységes és intenzív színe még sohasem volt. Nagyon fényes, selymes és ápolt lett a hajam. A fodrászom által emlegetett WoW hatás így engem is elért.”

                                                                                                                                  Baár Linda

 

„A hajamat 12 éve festetem szőkére, így van egy kis tapasztalatom a hajfestékekkel. Ami a Koleston Perfect-tel kapcsolatban feltűnt, hogy jó az illata és a tövétől a végéig egységes színt biztosít, ragyogó fényesség mellett. Szabályosan olyan selymes lett a hajam, mint a másfél éves kislányom haja. Természetesen ezt mások is észrevették, az utcán is megállítottak és elkérték a fodrászom számát, szerintem ez mindent elárul.”

                                                                                                                                 Friedreich Dóra

 

 

 

Molnár Ferenc és Molnár Gina vendégeinek a véleménye

Wella Hajszervíz (Esztergom)

 

„A festést követő napon a kolleganőim azonnal észrevették, hogy be lett festve a hajam, pedig sokszor festetem és ezt már nagyon régen jegyezték meg. Az új Koleston Perfect teljesen elfedte az ősz hajszálaimat. Sokkal fényesebb és intenzívebb lett a végeredmény. Már több hét telt el a festés óta, a hajszínem nem kopott, és nem fogta meg a párnahuzatot, még a régebbi megfogta. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a Koleston Perfect krémhajfestékkel.”

                                                                                                                                 Villányi Angéla

 

„Az első benyomásom a Koleston Perfect krémhajfestékkel kapcsolatban az volt, hogy nagyon kellemes az illata, nem szúrós szagú festék. A hajam eddig is hamvas szőke volt, de az új Koleston Perfect-tel a végeredmény még hamvasabb. Ráadásul sokkal fényesebb, sokkal kevésbé kopik és nem sárgul be. Személy szerint én még jobban szeretem ezt az intenzívebb színt, mint a régebbi 10/1-et. Nemcsak selymesebbnek tűnik, hanem tapintásra is sokkal puhább.”                                                                                                                                                           

Ujvári Erika

 

 

 

Tompai Gizella vendégeinek véleménye

Szépítő Sarok (Budapest)

 

„Az új Koleston Perfect krémhajfestékkel kapcsolatban rendkívül pozitívak a tapasztalataim. Az általam választott árnyalat annyira intenzív, hogy az szinte varázslat. Nem nehezíti el a hajat, még frissen festve sem! Nemrég Rómában jártam és ott is lépten-nyomon megdícsérték a hajamat, pedig nem is akkor léptem ki a szalonból. Gratulálok a Wella Professionals-nek és köszönöm a fodrászomnak!”

                                                                                                                                 Geszler Gabriella

 

„Nagyon szép fénye és természetes színe van a hajamnak az új Koleston Perfect krémhajfestékkel. Maximálisan fedi az ősz hajamat. Nagyon elégedett vagyok a Wella Professionals termékeivel általában is, de a Koleston Perfect most teljesen lenyűgözött.”

                                                                                                                                 Kovács Ágnes

 

„A hajam még hosszú idő után is szép fényes és tartja a hideg barna árnyalatot is, amire régóta vágytam. Szeretem benne azt is, hogy nem vörösödik.”

                                                                                                                                 Molnár Zsuzsi

 

„Hivatásom főként Bécsbe köt, ezért sokat utazom és általában öt-hat hetente tudok festetni. Az eredeti hajszínem sötét, de amióta az új Koleston Perfect-et használjuk, sokkal tovább marad hamvas a szőke, a fényét egyszerűen imádom.”   

                                                                                                                                  Orbán Krisztina   

 

 

 

Újváriné Doros Edina vendégeinek a véleménye

Wella Fodrászat (Győrújbarát)

 

„Saját tapasztalatom szerint sokkal jobban fedi az ősz hajat, sokkal élénkebb a színe és ragyogóbb a fénye. A festés során jó az illata és nem kopik a festés után. A hajam minősége láthatóan és tapinthatóan javult a Koleston Perfect-tel való hajfestés után.”

Krankovics Istvánné Nádja

 

„Vékonyszálú hajamat NIOXIN-nal kezeljük már évek óta. Azt tapasztaltam, hogy az új Koleston Perfect krémhajfestékkel való festés után nagyon lágy lesz a hajam, gyönyörű fényt ad neki, nagyon tartós és természetes a színe. Szőke hajam eddig könnyen sárgult, szerencsére ezt a problémát is megoldotta az új Koleston Perfect. Nagyon ápolja és puhává varázsolja a hajat, esetemben talán túlságosan is. A puhaság miatt úgy érzem, hogy egy kis volumen hiányzik, hogy tökéletes legyen a hajam, de összességében nagyon meg vagyok elégedve a megújult Koleston Perfect krémhajfestékkel.”

                                                                                                                                  Tóth Edina

 

„Régebben speciál szőkével voltam festve, de mióta sötétebb szőke lett a hajam és az új Koleston Perfect krémhajfestékkel festjük, nem kopik le a színe, még a szőkített végekről sem. Nagyon egyenletes, fényes és természetes hatású a hajam. Gyakran változtatom a hajszínem, ezért fontos, hogy egységes és egészséges legyen. Ezt mind megkapom az új Koleston Perfect-től, amiért nagyon hálás vagyok! Nagy öröm ez számomra!”

Gyurmánczi Ivett

 

„Természetes hullámos hajam van, ami eddig festés után nem volt ilyen fényes, de mióta az új Koleston Perfect-tel festjük, csak úgy siklik rajta a fény. Ráadásul sokkal puhábbnak és selymesebbnek érzem, így nem használok rá annyira sok ápolót, mint korábban, ami meggyorsítja számomra a hajmosást.”

                                                                                                                                  Varga Mónika

 

 

Szalay Anita vendégeinek a véleménye

Wella Szalon (Sopron)

„Már több, mint 20 éve vagyok a vendége a Wella Szalonnak, így a hajam azóta Koleston Perfect krémhajfestékkel van festve. Sajnos nagyon sok vörös pigment van a hajamban, ami mindig kivörösödött. Az új Koleston Perfect-tel nagyon elégedett vagyok, hisz magas fényt kölcsönöz a hajamnak és megtartja a hamvas árnyalatát festésről festésre, ráadásul mindig szép egységes marad a színe.”

                                                                                                                                 Némethné Horváth Tímea

 

„Az új Koleston Perfect krémhajfestékkel azért vagyok kifejezetten elégedett, mert sokkal jobb fedést biztosít, mint más festékek. Nekem ez az ősz hajam miatt kiemelten fontos, mivel kontúrban a legerősebb az őszülésem és ott is kiváló fedést biztosít.”

                                                                                                                                 Mersich Tímea

 

Szeretnéd látni a tökéletesen egyenletes és fényes színeredményeket?

 

 

Kíváncsi vagy mi a szakértő fodrászok véleménye a megújult Koleston Perfect-ről? Kattints és megtudod: https://bit.ly/2Uu8R2g

Tudj meg többet a Koleston Perfect krémhajfestékről itt: https://bit.ly/2FZGH52

 

 

 

 

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!