fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

SEB MAN, A HATÁROK/NÉLKÜLI FÉRFIAK MÁRKÁJA UNISEX ÉS BARBER SZALONOKNAK EGYARÁNT

Te is tapasztaltad már, hogy egyre több férfi, egyre gyakrabban jár a fodrászatokba és a barber szalonokba? Tudatosan keresik a számukra kialakított szolgáltatásokat és termékeket, melyet sokszor nem találnak? Elgondolkoztál már azon, hogy ez vajon miért alakult így?

Igen, divat lett újra a szakáll, aminek a kezeléséhez valljuk be, jól jön egy szakember. Igen, az is igaz, hogy a férfiak is egyre jobban rohannak, de nem hajlandóak engedni sármos, férfias kinézetükből. Ez mind igaz, de a legalapvetőbb tény, hogy a férfiak NEM nők! Más igényeik vannak, teljesen más megközelítésből élik az életüket. A SEB MAN tudja, hogy mi kell nekik!

 

 

 

A SEB MAN férfiképe

Mitől és miben más a SEB MAN márka, mint bármelyik másik? A legtöbb márka kategorizálja a férfiakat: a férfiak csábítóak vagy a férfiak sikeresek vagy a férfiak kalandorok. A SEB MAN tudja, hogy az előbbieket ÉS-sel kell összekötni, hiszen minden férfi összetett személyiség, nem lehet egyetlen jelző mögé beszorítani őket!

A SEB MAN tudja mit jelent manapság férfinak lenni. Tudjuk, hogy a férfiak sokfélék, egyediek, egyszerre apák, gyerekek, főnökök és társak. A SEB MAN egy optimista kiterjesztett víziót nyújt a férfiasságról, mellyel elérheted a határok/nélküli életet. A SEB MAN márkát kifejezetten azoknak a férfiaknak alkották meg, akik elutasítják önmaguk kategorizálását. A SEB MAN ezzel teszi lehetővé, hogy a férfiak kifejezzék személyiségük minden aspektusát, a lehető legproblémamentesebb módon.

Kíváncsi vagy hogyan debütált hazánk szakmai közönsége előtt a SEB MAN? Kattint ide és eláruljuk: https://bit.ly/2KGqVl3

 

 

 

A SEB MAN kifejezetten a férfiak számára fejlesztett termékeket kínál

Tudjuk, hogy a férfiak nem szeretnek sok terméket használni. Maximum 3-4 termékkel élik az életüket, melyektől jogosan elvárják, hogy tökéletes megjelenést nyújtsanak. A SEB MAN ezt garantálja minden egyes férfi számára hajápoló és -formázó, illetve arc- és szakállápoló termékvonalaival.

Ezen kívül még 3 nagy előnyt tudunk felsorakoztatni a SEB MAN mellett. Egyszerű, azaz minden terméke problémamentesen használható és bátran keverhető. Kiemelkedő teljesítményt biztosítanak köszönhetően a professzionális alapanyagoknak és a kivételes összetevőknek. Minden férfi számára tökéletes megoldás a mindennapokra, hiszen számukra lett kifejlesztve minden egyes termék.

 

Serkentő energiabomba a mindennapokban

A teljes termékcsalád guarana kivonattal készült, mely egy közismert természetes energiaforrás, állóképesség- és teljesítmény fokozó. Nem csak a hatóanyaga különleges, de az illatvilága is, mivel merészen használja a borsot, melyet kiegyenlít a narancsmenta és a borostyán illata. Az eredmény: egy serkentő fás, fűszeres illat, mely kiáll a modern férfi mellett és segít elérni a céljait.

Tudj meg többet a termékekről ITT: https://bit.ly/2DxVrHT

 

Fodrász vagy? 

Jelentkezz SEB MAN Look & Learn és GYAKORLATI képzésünkre ITT: https://bit.ly/2W33CTV

Jelentkezz SEB MAN Look & Learn képzésünkre ITT: https://bit.ly/2Dx265f

 

Szeretnél még több információt a Seb Man márkáról? Kövesd Seb Man Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/SEBMANHungary/

 

 

A SEB MAN márka nemzetközi arcai

Egy ilyen dinamikus, férfias és határok/nélküli márka arcai nem lehetnek akárkik. A SEB MAN olyan férfiakat választott nagyköveteinek, akik hitelesen képviselik a márkát és annak értékeit mindig is magukban hordozták. Ismerjük meg őket közelebbről is!

 

 

 

BILLY HUXLEY

FŐNÖK / MOTOROS / PRODUCER

Billy Huxley sosem állapodott meg önmaga egyszeri definiálásával: fiatalként lázadó, férfiként példakép, aki szomjazik az állandó megújulásra. Tetovált teste és észak-londoni vonzereje mélyreható első benyomást tesz, bárhol is jár. Az élet minden élményét felfedezi és játszik vonzó személyiségének minden aspektusával.

 

 

MATTHIAS DANDOIS

BRINGÁS / KALANDVÁGYÓ / SZÍNÉSZ

A 28 éves francia bringás, Matthias Dandois Párizsban él, de a világ az ő játszótere és minden érdekes hely az irodája. Hatszoros BMX világbajnok, aki mindig új határokat fedez fel, majd meg is dönti őket. Matthias mottója: „Érezd jól magad, bármit is csinálsz”, ez garantálja számára, hogy sosem lehet keretek közé szorítani.

 

 

DENNY BALMACEDA

GÖRDESZKÁS / FOTÓS / DIVATDIKTÁTOR

A new york-i Denny Balmaceda azt állítja, hogy a divat változó, a divat egy verseny, míg a stílus mindettől független... A stílus egy történet elmesélése. Micsoda költői szavak! Több, mint 90 ezer követővel világszerte fordulnak hozzá bizalommal. Denny hisz a víziójában és aszerint is él, ami által tökéletes végszava a határok nélküli életstílus kifejezésének.

 

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!