fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

SYSTEM PROFESSIONAL, A LUXUS HAJÁPOLÁS VILÁGA

 

 

A luxusról mindenkinek a kényelem, a kiváló minőség, a megbízhatóság, a személyre szabottság és a kivételes szakmaiság jut az eszébe. Ezeket mind üvegbe zárt formában biztosítja a System Professional. A termékek nem csak látványra luxus minőségűek, de beltartalmukat tekintve is a legkiválóbb anyagok maximális átalakító eredménnyel, melyet hosszú évek kutatása hívott életre. A luxus ápolókhoz szorosan kapcsolódó szolgáltatások pedig minden eddiginél magasabb luxus, SPA szalonélményt biztosítanak a vendégeknek.

A System Professional 40 éve elkötelezett kutatója az átváltoztató hajápolás tudományának, mely maximálisan személyre szabható hajápolási rendszert kínál.

 

 

System Professional a WoW rendezvényen újdonságokkal fűszerezve

A System Professional exkluzív és szelektív presztízs márka, mely csak bizonyos, a márka által előírt kritériumoknak megfelelő szalonokban érhető el, így biztosítja a valódi luxus élményt a vendégeknek. A szalonok érdeklődése az elmúlt időszakban drasztikusan megemelkedett a növekvő vendégigényeknek köszönhetően, így WoW rendezvényünkön Képíró Tamás felvázolta a System Professional luxus hajápolókban rejlő lehetőségeket, ezen felül a márka újdonságait is bemutatta. Így április 13-án a WoW rendezvényen Tamás többek között felelevenítette a márka filozófiáját, megmutatta nekünk, hogy hogyan lehet maximálisan személyre szabott hajápolási szolgáltatást nyújtani, illetve bemutatta a System Professional új Inessence ápoló, a teljesen új hybrid ápolással feltöltött formázó, illetve MAN termékvonalait. Végül pedig, hogy még valósabb legyen az élmény, vendége volt a színpadon Varga Betti (Pinky Hair, Kaposvár) aki a System Professional luxus hajápolókkal kapcsolatos tapasztalatairól mesélt a szakmai közönségnek. Betti már több mint két éve System Professional szalon. Az induláskor részt vett a márka által előírt képzésen és minimálisan, de átszervezte a szalon működését a tökéletes luxus System Professional szalon élmény biztosításához. Betti röviden elmesélte, hogy a befektetett idő és energia gyorsan meghozta gyümölcsét, a vendégei pedig rajonganak a System kezelésekért és otthoni hajápolókért. Ezt alátámasztva konkrét vendég véleményeket is összegyűjtött. Ezúton is köszönjük Varga Bettinek, hogy megosztotta tapasztalatait a közönséggel.

 

 

 

 

Engedd meg, hogy elkalauzoljunk a luxus hajápolók világába! Ismerd meg közelebbről a kivételes System Professional presztízs hajkozmetikai márkát!

 

Kíváncsi vagy a WoW rendezvényre? Kattints ide a teljes képes beszámolóért: https://bit.ly/2KGqVl3

 

 

A vendégek igénylik a luxus hajápolást és a személyre szabott megoldásokat

A System Professional termékei megalkotásakor a bőrápolás világából inspirálódott, hiszen a személyre szabás és a kiváló minőség a bőrápolás világában is kéz a kézben jár. A System Professional kifejezetten azokat a hölgyeket és urakat szolgálja ki, akiknek elsődleges fontosságú hajuk egészsége és szépsége. Ezek a vendégek kétszer többet járnak szépségszalonokba, mint egy átlagos vendég, de sajnos 10-ből 7 alkalommal nem részesülnek személyre szabott konzultációban vagy exkluzív kezelésben, melyre igazán vágynak. Ezek a vendégek hajlandóak többet fizetni, ha egyedülálló luxus élményben részesülnek egy elkötelezett szakértő által, aki maximálisan személyre szabja szolgáltatásit és garantálja az átalakító eredményeket.

 

 

 

A System Professional filozófiája – Ultra személyre szabás

Kutatóink felfedezték, hogy minden egyes ember haja más és más energiatartománnyal rendelkezik, amely meghatározza a rugalmasságát, a hajszál egészségi állapotát és ellenállóságát. Ezt az egyedi „energia-ujjlenyomatot” a haj lipidrétege határozza meg. A lipidek a haj belsejében, akárcsak a cement, egymáshoz rögzítik a keratin szálakat. A lipidek ugyan csak 4%-át teszik ki a hajnak, mégis egyedülállóan aktív módon befolyásolják a haj energiaszintjét.

 

 

 

Az új System Professional az Energy CodeTM Complex technológián alapul, mely segít helyreállítani a haj természetes lipid egyensúlyát és védi a haj keratin tartalmát. A haj újjászületik, visszanyeri annak érintetlen állapotát, mely észrevehetően egészségesebb és ellenállóbb. Azzal, hogy azonosítani tudjuk a hajnak az egyedi energiatartományát, egy teljes mértékben személyre szabott, kódolt ápoló rendszert javasolhatunk, amely maximalizálja a haj energiáját: több mint, 262 millió lehetséges kombinációból csupán c jelent egyedi megoldást hajad jelenlegi problémáira. Ez a személyre szabott ápoló rendszer lesz a vendég egyedi Energiakódja.

 

 

 

Energiakód meghatározás - System Professional luxus hajápoló kezelések

Minden kezelés az Energiakód meghatározásával kezdődik, mellyel megállapítjuk az egyedi Energia profilt. Ez a személyre szabott Energiakód megmutatja, hogy mire van a hajnak leginkább szüksége, hogy egészséges és ragyogó lehessen. Az Energiakód meghatározása egy rövid konzultációval kezdődik a szalonban, mely a fodrász szakértő és egy applikáció segítségével történik. Az Energiakód meghatározással a vendég pontos képet kap arról, hogy milyen szalonbeil luxus hajápoló kezelés javasolt, illetve a tartós átalakító eredmény biztosításához milyen otthoni hajápolókat javasol a System Professional.

A luxus hajápoló kezeléseinket úgy alkottuk meg, hogy mindenki számára biztosítsuk a tökéletesen személyre szabott szolgáltatásokat, különböző termékekkel, intenzitásokkal és időtartammal. A kezelések személyre szabottan, a haj energiaszintjéhez igazodva történnek, több mint, 262 millió lehetséges kombinációval biztosítjuk, hogy a személyre szabott luxus hajápoló rendszer új energiával töltse fel a hajat és a fejbőrt.

 

Tudj meg többet a System Professional luxus hajápoló termékeiről:https://bit.ly/2Pvzyh4

 

 

 

System Professional Inessence – természetes és mentes luxus hajápolás

A System Professional az Inessence megalkotásával egy természetes és „mentes” luxus hajápolási vonalat kínál, melyet kifejezetten az összetevő tudatos vendégek számára fejlesztettünk.

Az Inessence-ben rejlő lehetőségek a vendégek és fodrászok számára:

  • 3 vendégből 1 összetevő tudatos és olyan termékeket kíván vásárolni, melyek természetes alapanyagokból készültek.
  • De a vendégek 90%-a összekeveri őket a „hétköznapi” termékekkel, mivel aggasztja őket, hogy a természetes alapanyagú termékek kevésbé hatékonyak.
  • A legnagyobb igény arra irányul, hogy megtalálják a természetes összetevők és a teljesítmény tökéletes kombinációját.

 

 

Inessence – a haj energiája, természetesen feltöltve

Az ÚJ System Professional Inessence luxus hajápoló vonal kombinálja az anyatermészet energiáját és a tudomány erejét, hogy természetes energiával töltse fel a hajad.  Szulfát-, parabén- és szilikonmentes.

A System Professional Inessence termékvonala kombinálható a már meglévő vonalakkal, de önálló szolgáltatásként is kínálható. Minden hajtípusra ajánlott, hiszen csökkenti a szöszösödést, könnyed hidratálást biztosít és könnyebben kezelhetővé teszi a hajat.

Az új Inessence vonal májustól érhető el a System Professional szalonokban!

 

 

System Professional ápolással feltöltött formázó termékcsaládja

Tudtad, hogy a vendégek csupán 30%-a vásárol otthoni, ápoló termékeket a szalonokban, viszont ők használnak formázókat is? Arról hallottál már, hogy sok vendégnek fenntartásai vannak a formázók használatát illetően, mivel nem szeretnének száraz, merev, régi hatású frizurát?

Nekik nyújtunk egy kiváló megoldást most! Bemutatjuk a System Professional új formázó termékcsaládját, mely gazdagabb lett az ápolók tulajdonságaival és tovább erősödött a Creative Code TM technológiával. A teljeskörűen személyre szabott Energiakód rendszer tökéletes végső simítása, mely még dinamikusabbá teszi frizurádat. Tökéletesen illeszkedik a luxus hajápoló rendszerhez, mellyel elértük az ultra személyre szabást és megalkottuk a haj páratlan energiáját. A BB és a CC sminktermékek és előnyeik inspirálták az új formázó termékcsaládunk megalkotását, ami három forradalmian új terméktípust kínál: BB Beautiful Base, CC Creative Care és DD Dynamic Definition. Használatuk után a haj rögtön megtelik energiával, könnyebben kezelhető és védett lesz. Ez a termékcsalád nem csökkenti, hanem tovább gazdagítja az Energiakód Ápoló Rendszer előnyeit.

 

 

Tudj meg többet a System Professional ápoló hatású formázó termékeiről: https://bit.ly/2IYmhfC

 

 

System Professional MAN - a személyre szabott luxus hajápolás és -formázás kifejezetten férfiaknak

Tudtad, hogy a férfi személyre szabott hajápolók 11%-os növekedését jósolják a szakértők? Ha szeretnél Te is részt venni ebben a növekedésben, akkor itt a tökéletes lehetőség!

Bemutatjuk a System Professional MAN-t, a teljeskörűen személyre szabott luxus hajápoló és formázó vonalat férfiak számára.

Akár a személyre szabott edzés, az egyéni Energiakód is egyesíti az ápoló és a formázó termékeket, hogy tökéletes szinergiában újra feltöltsenek minden egyes hajszálat energiával és rögtön könnyen kezelhetővé és kontrollálhatóvá varázsolják a hajat.

Az új ápoló termékek azonnal energiával töltik fel a hajat, így sokkal ellenállóbb lesz a mindennapi káros hatásokkal szemben. Eközben a formázó termékek a Creative CodeTM technológiával és keratin segítségével könnyebbé teszik a styling folyamatát formázhatóság, kontroll, textúra és tartósság területén.

A System Professional MAN tökéletesen kiegészíti a System Professional Energiakód termékvonalait.

 

Tudj meg többet a System Professional MAN termékeiről: https://bit.ly/2L5CySW

 

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!