fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

MEGISMÉTELHETETLEN LEHETŐSÉGET KÍNÁLUNK - EGY SZÍNPADON DMITRY VINOKUROVVAL!

 

Szeretnéd megmutatni magad? Szívesen szerepelnél egy színpadon egy nemzetközileg is elismert fodrász ikonnal, a Wella Professionals Global Top Artist-jával? Itt a vissza nem térő lehetőség, hogy valóra váltsd álmaidat és lépj egyet előre a karrieredben, lépj egyenesen a színpadra, Dmitry Vinokurov mellé. Ezt mind megteheted 2019. október 14-én a „THE PASSION – A szenvedély napja" rendezvényen, hisz „LEGYEN TIÉD A SZÍNPAD” címmel pályázatot hirdetünk, mellyel megmutathatod magad és tudásod a hazai és nemzetközi fodrászközönség előtt! 

 

KÍVÁNCSI VAGYOK A RENDEZVÉNY RÉSZLETEIRE

A „LEGYEN TIÉD A SZÍNPAD” programra pályázat formájában tudsz jelentkezni a lentebb leírt lépéseket követve. A jelentkezésen felül 5 db általad készített frizuráról szóló fotó elküldése szükséges a pályázati felhívásban szereplő email címre. Ha már most konkrét elképzelésed van arról, hogy milyen frizurát mutatnál be a színpadon, akkor nyugodtan elküldheted inspirációs képeidet is. A pályázatok beérkezését követően döntést hozunk arról, hogy mely pályázók lesznek azok, akik a „THE PASSION – A Szenvedély Napja” rendezvényen 2019. október 14-én színpadra léphetnek 1-2 modellel.

 

MUTATJUK A PÁLYÁZÁS MENETÉT:

 

1. lépés: Jelentkezz a pályázatra a következő űrlap kitöltésével: JELENTKEZÉSI LAP 

2. lépés: Küldj ezen felül 5 db általad készített frizuráról szóló fotót a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! (Ha van már elképzelésed arról, hogy milyen frizurát készítenél a színpadon, akkor az inspirációs fotókat is szívesen fogadjuk)

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. augusztus 31.


ELBÍRÁLÁSI IDŐPONT: legkésőbb 2019. szeptember 6.

 

További fontos tudnivalók:

  • A színpadi szereplésnek nem lesz része a színpadi kommunikáció, így a színpadi szereplés ezen részétől nem kell tartanod. Az elkészített frizurák befejező lépéseit készíted el a színpadon.
  • A modellről, a sminkről és a modell színpadi öltözetéről a pályázó fodrásznak kell gondoskodnia.

 

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI DMITRY VINUKOROVRÓL

 

 

 

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!