fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

A WELLA PROFESSIONALS A FENNTARTHATÓSÁGOT TŰZTE KI CÉLJÁUL A FODRÁSZPIACON

 

A piacvezető márka innovatív stratégiája a környezetbarát csomagolásra helyezi a hangsúlyt, beleértve a professzionális hajfestékek tubusait, amelyek immáron 100%-ig újrahasznosított alumíniumból készülnek.

2021 márciusában a fenntarthatóbb márkává válás részeként a Wella Professionals bejelentette, hogy a tartós krémhajfestékek tubusait 100%-ban újrahasznosított alumíniumból kezdi el gyártani, miközben a fogyasztók által újrahasznosított műanyag kupakokra is áttér, ezzel évente több, mint 180 tonna „szűz” műanyagot* megtakarítva. Továbbá, a 85%-ban újrahasznosított karton csomagolásnak köszönhetően a világ esőerdeinek felelősségteljes védelme mellett is kiáll.

A változás elsősorban a Wella Professionals piacvezető színmegváltoztató termékvonalát érinti: a Koleston Perfect ME+ -t és az Illumina Color-t. A bejelentés annak a lépésnek a része, amelyet a márka az üzleti élet fenntarthatóbb és felelősségteljesebb megközelítése felé tesz, összhangban a környezetbarát termeléssel. A professzionális hajfestékek teljes csomagolásának több, mint 90%-át jellemzően alumínium alkotja, amelyek általában a fodrászszalonok szemetesében landolnak. Az 100%-os alumínium tubusokra való átállás révén a Wella Professionals a körforgásos gazdaság felelősségteljes támogatásában is részt vesz.

 

 

"Örömmel folytatjuk az innovatív termékfejlesztéshez és a környezetbarát csomagoláshoz, gyártáshoz kapcsolódó erőfeszítéseinket, ugyanakkor szalonjainkat és kiskereskedelmi partnereinket is szeretnénk erre az útra terelni, a tisztább és zöldebb bolygó jegyében." - mondta Ariadne Oliveira, a Wella Professionals nemzetközi alelnöke. 

„A #WellaFamily közösségével apró változtatások által lehetővé tesszük a fodrászok számára, hogy környezettudatosabb jövőt válasszanak, ami jelentős hozzáadott értékkel és hatással jár!"

A Wella Professionals is elkötelezett amellett, hogy környezettudatosabbá váljon, ezért elindította a "One Small Tube, One Big Change (Egy kis tubus = Egy nagy változás)" kampányt, amelynek célja, hogy edukálja és a fenntarthatóbb irányba terelje a fodrászpiacot.

 

Tippek az újrahasznosításhoz

  • Kezdd a környezetbarát szalonod kialakítását a szelektív gyűjtőtartályok telepítésével - alumíniumhoz, műanyaghoz, üveghez és kartonhoz.
  • A hajfestékes tubusokat a fém csomagolású hulladékokhoz gyűjtsd – a konzerv-és italos fémdobozokhoz hasonlóan! A használt melírfóliákat is ide rakhatod.
  • A papírdobozok a papírokkal és egyéb kartonokkal, míg a kupakok a műanyagokkal hasznosíthatók újra.
  • Ha lehetséges, csökkentsd a mosási hőmérsékletet és csak akkor moss, ha a mosógéped teljesen megtelt.
  • Maximalizáld a természetes fényeket!
  • Csökkentsd a vízhasználatot – 1 percig tartó vízfolyás = 10 liter víznek felel meg!
  • Kerüld egyszer használatos eszközöket és válassz újrahasznosított termékeket.
  • Csökkentsd az alumínium és műanyag felhasználást több szabadkézi technika alkalmazásával.

Ha szeretnél többet tudni a Wella Professionals tartós krémhajfestékeiről, akkor jelentkezz hozzánk online oktatásra vagy gyakorlati képzésre!

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!