fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

NEMZETKÖZI OKTATÓVIDEÓK FODRÁSZOKNAK


Sajnos Magyarországon is elkerülhetetlenné vált a fodrászszalonok bezárása, azonban a Wella Studio a szalonzár ellenére sem hagyja unatkozni fodrászait.

Hiszen megjelent a Wella Professionals nemzetközi online videótára, ahol amellett, hogy általános tudásfelfrissítésre tehetsz szert, megtanulhatod a legújabb trendeknek megfelelő hajszínek elkészítésének módját, akár lépésről-lépésre a videók segítségével!

Nincs más dolgod, mint az Oktatások fülön belül megnyitni Online oktatásainkat, ahol a Wella Professionals és Londa Professional új bevezetéseit részletes videókon keresztül mutatják be.

A videók nemzetközi oktatóink közreműködésével készültek, és step-by-step mutatják be egyes trendek és technikák alkalmazásának folyamatát, amelyeket reméljük majd Te is kamatoztathatsz munkád során. Továbbá az új trendek mellett választhatsz régebbi termékportfóliónkból is, hogy felfrissítsd tudásodat.

Mit kell tudni az online videókról?

Egy témán belül, több videót tartalmazó csomagot érhetsz el, amelyek bemutatják a választott technika vagy trend elméleti és gyakorlati hátterét, valamint inspirációval szolgálnak Számodra, hogy mindig újat tudj mutatni szalonodba érkező vendégeidnek.

A folyamatosan frissülő online videótárban több mint 70 darab videó áll rendelkezésedre ahhoz, hogy a jelen helyzetben kihasználd az időt és online tanulás keretein belül felfedezd a Számodra legérdekesebbnek tartott új színeket és trendeket, vagy akár, hogy biztosítsd felkészültségedet, egy lehetetlennek tűnő színkorrekcióval szemben.

És ez még nem minden!


Válaszd a Hajfestés alapok videósorozatot, ha szeretnél tanulni a hajfestés legfontosabb építőköveiről, a színelméletről és a hajszálak felépítéséről is, de láthatod a megfelelő hajfesték kiválasztásának és használatának bemutatását is.

Emellett ajánljuk figyelmedbe legkelendőbb videónkat a Melírozási technikákat, ahol megismerhetsz néhány hasznos tippet és trükköt, a helyes leválasztásról, a fóliák megfelelő felhelyezéséről vagy arról, hogyan igazodj el könnyebben a különböző hajfestési technikák útvesztőjében.

Ha pedig az új trendek érdekelnek, semmiképpen ne hagyd ki 2021 legújabb hajszíntrendjét a Luxelights-ot! Luxus dimenziók, lágy árnyalatok és kifinomult fényhatások. Varázsolj tökéletesen természetes hajszínt őszülő vendégeidnek és emeld magasabb szintre szolgáltatásaid palettáját!

Ugye milyen jól hangzik?

Fontos megjegyezni, hogy a videók nem csak elméleti tudást adnak. Nemzetközi oktatófodrászaink az alapoktól egészen a gyakorlati használatig bemutatják, hogyan sajátíthatod el saját szalonodban az adott technikát vagy trendet.
Csak ki kell választanod, milyen témában szeretnél tanulni.

Milyen előnyökkel járnak, az online videósorozataink?

1. Online videóink a vásárlást követően bármikor megtekinthetőek, nem kell alkalmazkodnod senkihez.
2. Tapasztald meg a tanulás örömét otthonod kényelmében.
3. A videók a lejátszás végéig visszatekerhetőek, így van időd jegyzetelni, hogy semmilyen fontos részletről ne maradj le!
4. Ha közben dolgod akadna, a videót akár le is állíthatod, és később folytathatod a megtekintését.


Hogyan tudsz jelentkezni?


1. Regisztrálj vagy jelentkezz be a https://www.wellastudiobudapest.hu oldalon felhasználóneveddel.
2. Az Oktatások- Online Oktatás fülön belül találod meg a jelenleg elérhető videóanyagokat, amelyeket megvásárolhatsz (TIPP: ezeket érdemes folyamatosan figyelni, mert bővülni fognak).
3. Kattints egy általad választott kurzusra, ahol további részleteket/ bemutató videót láthatsz az adott témáról.
4. Ha lejjebb görgetsz, a Kosárba gomb megnyomásával, átirányítunk kosaradhoz, ahol meg kell adnod a szükséges partneri adatokat, valamint itt tudod kiválasztani a fizetés módját.
5. Javasoljuk a bankkártyás fizetést, hiszen ebben az esetben perceken belül lehetőséged lesz a videók megnézésére. A további két esetben, a feldolgozás pár napot igénybe vehet.
6. A fizetést megerősítő email fogja tartalmazni a videók linkjét.
Előreutalás és készpénzes fizetés esetén, ha megtörtént a feldolgozás, csak azt követően tudjuk küldeni a linkeket.

FONTOS kiemelnünk, hogy a videók megtekintés után NEM nézhetőek újra, azonban a lejátszás végéig bármikor újra megnyithatóak és megállíthatóak.
Kérjük ezt vedd figyelembe, hogy kizárólag technikai probléma esetén tudunk több megtekintési lehetőséget biztosítani!

Ha esetleg nem kaptad meg a videók linkjét tartalmazó e-mailt, ne ijedj meg, elképzelhető, hogy a Levélszemétbe érkezett! Ebben az esetben, a megnyitáshoz kérlek tedd át a levelet a Bejövő Levelek közé.

Ha szeretnél tájékozódni folyamatosan megújuló videókínálatunkról, kövesd Instagram vagy Facebook oldalunkat is!

Csatlakozz fodrászainkhoz, akik már látták videóinkat, és tarts lépést a divattal 😉

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!