fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

FEDEZD FEL A WELLA PROFESSIONALS TERMÉSZETBARÁT INNOVÁCIÓJÁT, A MEGÚJULT ELEMENTS-ET!

 

A Wella Professionals igyekszik mindig szem előtt tartani a fodrászok és vendégek széleskörű igényeit. Ezúttal a környezetbarát hajápolást szívlelőknek szeretne kedvezni az új Elements termékcsaláddal, amely kiemelt figyelmet fordít a természetességre.


Ha Te is úgy érzed, hogy itt az idő végre nem csak magunkkal, hanem bolygónkkal is törődni, próbáld ki új természetbarát termékvonalunkat!

 

Miért jó választás a Wella Professionals megújult termékcsaládja, az Elements? 

 

# 1 Kíméletesen ápol a természet erejével

Az Elements termékek 99%-ban természetes eredetű, gondossággal kiválasztott összetevőkből lettek kifejlesztve, így a lehető legkíméletesebb hajápolási rutint nyújtják.

Az olyan értékes alkotóelemek, mint az Aloe Vera, E-vitamin, és Olíva esszencia, rendkívüli megújító hatással bírnak, ezáltal simává és ragyogóvá varázsolják vendégeid haját.

A száraz vagy érzékeny fejbőr megnyugtatásáról a Fehér Tea kivonat, B5 Pro-Vitamin, és a Növényi glicerin, míg a zsíros fejbőr tisztításáról a Kaolin agyag gondoskodik.

 

 

#2 Környezetbarát, fenntartható hajápolás

Napról napra értékesebbé válnak Földünk természeti kincsei, és egyre népszerűbbé válik a környezettudatos életmód. Az emberek kezdik saját bőrükön tapasztalni bolygónk állapotának romlását, és készen állnak egyre elhivatottabban küzdeni ellene. A Wella Professionals éppen ezért rukkolt elő az új Elements termékcsaláddal, amely az abszolút környezetbarát hajápolást képviseli.


Termékei állati-eredetű összetevőktől mentesek és fenntartható csomagolást kapnak, akár 100%-ig újrahasznosított műanyagból. Így az Elements termékeket használva Te magad és vendégeid is büszkén jelenthetitek ki, hogy fenntartható hajápolást folytattok és részt vesztek a Földünk megóvásáért folyó mozgalomban.

 

# 3 Szilikon- és szulfátmentes fejlesztés

Az Elements termékek nem tartalmaznak szilikont és szulfátot, valamint bőrgyógyászatilag tesztelt készítmények. Ennek köszönhetően bátran alkalmazhatod olyan vendégeken is, akiknél gyakran fordulnak elő allergiás reakciók a hajápolási rutin során.

 

 

# 4 Teljeskörű kezelést kínál minden hajtípusra


A Wella Professionals innovációja három fejbőrre specializált termékkel kínál teljeskörű hajápolást, így megfelelő választás lehet bármely vendéged számára, legyen szó normál, zsíros, száraz vagy érzékeny fejbőrről. Kényeztesd vendégeid professzionális személyre szabott elemi kezelésekkel az egészséges fejbőr és haj érdekében.

 

Fedezd fel Megújító termékcsaládunkat!


# Megújító sampon:

Gyengéden tisztít és pazar habzási élményt nyújt, miközben megújítja a haj simaságát és ragyogását. Tökéletes választás, ha hajápolásunk céljaként az egészséges megjelenésű haj elérését tűzzük ki.

 

# Megújító kondicionáló:

Kiváló megoldás a haj kezelhetőségének, fényességének megújítására, és az azonnali kifésülhetőség biztosítására.

 

# Megújító maszk:

Hidratáló maszk, amely intenzív helyreállító kondicionálókkal újítja meg a haj simaságát és ragyogását a hajápolási rutin során, valamint védi a hajat a szöszösödéstől és töredezettségtől.

 

# Megújító hajban maradó kondicionáló spray:

Feszültségoldó, kifésülő spray, amely megvédi a hajat a mindennapi mechanikai sérülésektől és töredezéstől. Mindemellett, hidratálja és megszelídíti a statikus vagy göndör hajat.

 

 

Ismerd meg Nyugtató termékeinket is!


# Nyugtató sampon:

Gyengéden, kíméletesen tisztítja a hajat és a fejbőrt, miközben a növényi glicerin erejével segíti a fejbőr kellemes érzetének helyreállítását.

 

# Nyugtató szérum:

Hidratáló, hajban maradó szérum növényi glicerinnel, amely hidratálja és megnyugtatja a száraz vagy érzékeny fejbőrt. Segít helyreállítani a fejbőr kellemes érzetét anélkül, hogy befolyásolná a haj volumenét a hajápolás során.



# Tisztító samponozás-előtti agyagos kezelés:

A kaolin por erejével felszívja a felesleges faggyút, egyensúlyba hozza a fejbőrt, és megújult, tiszta hajérzetet nyújt. Mindemellett elősegíti a hajtő volumenét is.

 

 

# +1 Kihagyhatatlan májusi promóció vár rád

Amennyiben szívesen részt vennél promóciónkban, esetleg szeretnéd közelebbről is megismerni a Wella Professionals megújult termékcsaládját, keresd területi képviselőinket az alábbi linken:
https://www.wellastudiobudapest.hu/kapcsolat 

 

 

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!