fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

THE VISION - A SASSOON ACADEMY CSAPATA BEMUTATJA A 2021 ŐSZI/TÉLI KOLLEKCIÓJÁT BUDAPESTEN!

 

THE VISION - A SASSOON ACADEMY CSAPATA BEMUTATJA A 2021 ŐSZI/TÉLI

KOLLEKCIÓJÁT BUDAPESTEN!

 

 

Nagy örömmel jelentjük be, hogy novemberben a Wella Studio Budapest meghívására a Sassoon Academy csapata Londonból, a fodrászat egyik fellegvárából Magyarországra látogat, hogy egy fergeteges show keretein belül felpezsdítse a fodrászok életét.

Hosszas szünet után itt az ideje, hogy Magyarországon eddig soha nem látott fodrász ikonokkal és egy különlegesen exkluzív rendezvénnyel ünnepeljük a fodrász szakma iránti rajongásunkat!

A THE VISION egy kétnapos rendezvénysorozat, amely november 22-én, valamint 23-án kerül megrendezésre, a Wella Studio Budapest otthonában. Ez alatt a két nap alatt lehetőséged van megcsodálni a profizmusáról híres Sassoon Academy London bemutatóját. Egy egész estés show keretein belül megcsodálhatod a szenzációs NOW II. kollekciót, mely a Sassoon Academy saját 2021-es őszi/téli frizura kollekciója. Továbbá VIP jeggyel másnap részt vehetsz egy délelőtti vagy délutáni gyakorlati szemináriumon, ahol a fodrász szakma legjobbjaitól sajátíthatod el a legjobb technikákat.

 

 

Kivel találkozhatsz a THE VISION rendezvényen? 

 

 

Ismerd meg a Budapestre látogató sztárfellépők egyikét, Petteri Rantaeilolat! Petteri kalandja 2016-ban kezdődött a Sassoon-nál a City szalonban, majd a Kings Road szalonban bontogatta szárnyait vágó fodrászként, és elképesztően gyorsan fel is épített egy hűséges vendégkört. Azonban a szalonokban dolgozva rájött, hogy legnagyobb szenvedélye a tanítás és figyelmét inkább az oktatásra összpontosítaná. Ennek következtében átkerült a Londoni Akadémiára, mint vágási oktató. Petteri ma már a London Academy csapat kulcsfontosságú tagja, és hatalmas örömmel, szenvedéllyel osztja meg tudását a vágási tanfolyamok széles skáláján.

 

 

Nagy Zsolt karriere a Sassoon szalonban kezdődött, ahol a képzés elvégzése után vágó fodrászként dolgozott és hamar megmutatkozott kiemelkedő tehetsége.
Azonban története kísértetiesen hasonlít Petteriéhez, hiszen ő is rádöbbent az évek során, hogy az oktatás áll igazán közel a szívéhez, így útja a London Academy-hez vezetett. Zsolt ma már a London Academy értékes tagja, ahol élénk személyiségével, valamint a fodrászat iránti szenvedélyével a legnépszerűbb oktatók egyikévé vált a vágás területén.

 

 

Caroline Spencer 15 évesen került a Sassoon-hoz egy gyakornoki programnak köszönhetően. A kezdetektől fogva a színeket tekintette az igazi szenvedélyének, és az Egyesült Királyság színigazgatóinak, Edward Darley-nak, Tracey Hayes-nek és Julianne O'Brien-nek köszönhetően lehetősége adódott a legmagasabb szintre fejlesztenie különleges tehetségét.
Tanulmányai befejeztével a Londoni Akadémián oktatott a színmegváltoztatást, és ma már az áhított Senior Colour Director pozíciót tölti be. Caroline Master Colourist-ként szerzett magának elképesztő hírnevet és már az egész világot bejárta a Sassoon csapatával.

 

 

Edward Darley pályafutása tizennyolc éves korában kezdődött. 1992-ben. Ekkor szülővárosában, Harrogate-ben egy kis szalonban dolgozott, ahol gyorsan rájött, hogy kreativitását a Sassoon csapatánál szeretné kamatoztatni a jövőben. Elkötelezettsége és elhivatottsága figyelemre méltó gyorsasággal lendítette előre karrierjét és a tanításhoz való érzéke juttatta őt a londoni akadémiára. A nemzetközi kreatív csapat tagjaként rendszeresen járja a világot, ahol bemutatókat, szemináriumokat és workshopokat tart, valamint szorosan együttműködik Mark Hayes nemzetközi kreatív igazgatóval a Sassoon Academy és a szalonok kollekcióinak legfontosabb trendjeinek kidolgozásában.

 

A THE VISION RENDEZVÉNYEN A SASSOON ACADEMY NOW II. KOLLEKCIÓJA

 

 

A Sassoon NOW II. kollekció egy pillanat megörökítése az időben, az elmék találkozása, a kreatív együttműködés, amely a látszólag mindennapi dolgokat új technikává, új megjelenéssé változtatja.

A kollekció az együttműködésben való alkotás öröme. A szenvedély, hogy kiválasszuk az egyénnek és a hajszerkezetnek megfelelő hosszúságot, a hosszú és rövid közötti helyes egyensúlyt. A fény és árnyék kiegyensúlyozott játéka, a forma szépsége, a funkció praktikussága.

A Sassoon NOW II. kollekció a kreaivitás valódi megtestesítője, amely a márkát, a csapatot, a személyiségeket és azokat a megjelenéseket ünnepli, amelyek még mindig formálják és befolyásolják a Sassoon csodálatos erejét. Hoztunk neked egy kis ízelítőt a kollekcióból. Ha tetszik, gyere el rendezvényünkre és tekintsd meg élőben is!

 

PROGRAM:

November 22.

16:00-17:15  - Vendégfogadás

17:15-17:45 - NTVA győztesek kihirdetése

18:00-20:30 - SASSOON SHOW

 

November 23. 

09:30-13:00 - Délelőtti szeminárium a Sassoon csapatával

14:00-17:30 - Délutáni szeminárium a Sassoon csapatával 

 

Jegyértékesítésünk elkezdődött!

A rendezvényre a következő kategóriájú jegyeket értékesítjük:

VIP (VIP hely a show-n) + másnap délelőtti gyakorlat babafejen- 199 000 Ft
VIP (VIP hely a show-n)+ másnap délutáni gyakorlat babafejen- 199 000 Ft
SHOW (normál ülőhely a show-n)- 89 000 Ft

A részletes programtervvel november 2-án jelentkezünk.

Légy részese egy fantasztikus shownak és tanulj a Sassoon Academy legkiválóbb fodrászaitól, hiszen ez egy vissza nem térő lehetőség, hogy valóra váltsd álmaidat és lépj egyet előre a karrieredben.

 

Kérdés esetén keresd a Wella Studio csapatát az alábbi elérhetőségeken: 

+36 70 367 2407

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!