fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

THE VISION – FÉNYKÉPES BESZÁMOLÓ A FODRÁSZ SZAKMA EGYIK LEGMEGHATÁROZÓBB ESEMÉNYÉRŐL

 

Hatalmas örömet jelent számunkra, hogy a világhírű Sassoon Academy csapatával közösen megrendezett THE VISION eseményünk után számos pozitív visszajelzést kaptunk. A rendezvényen készült képek alapján úgy érezzük, hogy a rengeteg munka és szeretet, amit ebbe az eseménybe beletettünk, meghozta gyümölcsét: egy fergeteges show, valamint egy felhőtlen hangulatú este élményével gazdagodhattunk.


Mint tudjuk, egy kép többet mond minden szónál, ezért készítettünk nektek egy képes beszámolót is a rendezvényről. Tekintsétek meg a fotókat és éljétek át újra az este legmeghatározóbb pillanatait!

 

VENDÉGFOGADÁS

 

Az este egy vidám összejövetellel indult, amely során pár pohár pezsgő, valamint néhány vendégváró falat kíséretében végre újra együtt lehettünk és eltölthettünk egy kis időt a rég nem látott ismerősökkel, barátokkal. 

Szerettünk volna kedveskedni nektek egy izgalmas játékkal is, ezért készítettünk nektek egy szerencsekereket, amelyet megpörgetve értékes ajándékokat nyerhettetek.

Annak érdekében, hogy ne csak tárgyi ajándékokkal térhessetek haza, egy fotófalat is felállítottunk. Jó volt látni a ragyogó arcotokat és a fülig érő mosolyotokat, amik nem csak a képeken voltak észrevehetőek, hanem az egész estét végigkísérték.

 

 

 

 

 

 

 

NTVA ÜNNEPÉLYES DÍJÁTADÁS

Az este egyik legemlékezetesebb része az NTVA eredményhirdetés volt, ahol hosszas várakozás után végre kiderült, hogy ki milyen helyezést ért el a kategóriájában. Horváth Szabolcs, Csernek Szilvia, Kormány Eta és Ruff Attila egy-egy rövid beszéd után átadta a győzteseknek járó elismerést és a díjakat.

Még egyszer gratulálunk minden indulónak és díjazottnak, fantasztikus munkát végeztetek!

 

 

 

 

 

 

 

 

A SASSOON ACADEMY EXKLUZÍV BEMUTATÓJA 

A díjátadó után megkezdődött az előadás, amelyre mindannyian oly régóta vártunk.


A Magyarországon eddig még soha nem látott fodrász ikonok, Petteri Rantaeilola, Nagy Zsolt, Caroline Spencer és Edward Darley egy egész estés show keretein belül bemutatták a szenzációs NOW II. kollekciót, mely a Sassoon Academy saját, 2021-es őszi/téli frizura kollekciója. A színpadon látványos vágási és festési technikákat csodálhattunk meg, miközben hasznos instrukciókkal és tanácsokkal gazdagodhattunk.


Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki eljött, és velünk együtt élte át ezt a feledhetetlen élményt!

Amennyiben szeretnél a legközelebbi Sassoon képzésen részt venni, akkor kövess minket Facebookon és Instagramon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben szeretnél a legközelebbi Sassoon képzésen részt venni, akkor kövess minket Facebookon és Instagramon!

 

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!