fbpx
BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁLÁS



0
  •  x 
No products in cart

ELSŐ VISSZAJELZÉSEK A MEGÚJULT KOLESTON PERFECT-RŐL EGYENESEN A SZALONOKBÓL

 

A világszerte hatalmas kedvencnek számító Koleston Perfect krémhajfesték megújult, és immár egy hónapja hódítja meg a szalonokat és vendégeiket. Tudjuk, hogy már nagyon várták a fodrászok, tele voltak reményekkel, elvárásokkal és persze kételyekkel. Fontosak a technológiai újítások, melyek kényelmesebbé, biztonságosabbá, egyszerűbbé teszik az alkalmazást, de az a legfontosabb számunkra, hogy a fodrászaink és vendégeik is érezzék az új Koleston Perfect krémhajfesték előnyeit.

A Koleston Perfect megújulásának hírére sokan felkapták a fejüket, a fő kérdés az volt, hogy hova tovább, vagyis valóban lehet-e az eddig is kiváló és megbízható színeredményeket fokozni. És igen, az új Koleston Perfect már első használat után bizonyít fodrászok és vendégek részére egyaránt. Mi már hónapok óta tudjuk, hogy az új Koleston Perfect-tel a színmegváltoztatás új dimenziójába lépünk, hiszen a Wella Professionals oktatói csapat már több száz hajfestést tudhat maga mögött. Ami számunkra mégis a legfontosabb, azok a hitelt érdemlő fodrász és vendég visszajelzések, melyeket az elmúlt egy hónapban kaptunk. A visszajelzések 100%-os elégedettséget mutatnak fodrász- és vendég oldalon egyaránt.

 

Lássuk, hogyan vélekednek az ország meghatározó Wella Professionals fodrászai a megújult Koleston Perfect-ről

 

 

 

Őszinte fodrászvélemények a megújult Koleston Perfect-ről:

„Szerintem összességében minden jobb az új Koleston Perfect krémhajfestékkel. Könnyebb kikeverni, könnyebb felhordani, jobb az illata, jobbnak látom a fedését is. Lenyűgözően egységesek a színek és sokkal fényesebb a végeredmény. Sokkal jobban alkalmazkodik a vendég hajtörténetéhez, jobban fedi a korább színeket, mint a korábbi krémhajfesték. A vendégek is mindig megjegyzik, hogy milyen fényes és puha lett a hajuk a festés után, igazán pozitívak az ő visszajelzéseik is.”

Matula Bettina
Dömsöd

 

„Egyszerűen fantasztikus az új Koleston Perfect! Valami elképesztő élmény vele dolgozni! Gyönyörűen fed, egyenletes színeredményt biztosít, gyönyörű a fénye és lenyűgöző a színe is. Mindezt sokkal gazdaságosabban érem el, mint korábban! Le vagyok nyűgözve… Szerelem lett első használatra! Gondoltam, hogy jó lesz az új termék, de hogy ennyire?!  Örülök, hogy részese lehetek ennek a WOW élménynek!”

Duduka Hedvig
Kaposvár

 

„Az új Koleston Perfect sokkal könnyebben felhordható, lágyabb, krémesebb a konzisztenciája. Sokkal egyenletesebben, alaposabban fed és a vendégek is érzik, hogy jobb az illata, mint bármelyik festéknek. Engedjétek meg, hogy elmeséljek egy személyes történetet a megújult Koleston Perfect-tel kapcsolatosan! Az elején szkeptikus voltam, gondoltam mélyvízben tesztelem a legújabb technológiákkal felszerelt krémhajfestéket. Egyik vendégemnél a szőkítés után a kapott szín kb. 88/43 lett. A kívánt szín pedig 8/41-től pasztelebb tónus. Ha ezt a régi Koleston Perfect-tel készítjük, akkor a tövet és az igen strapált hajvéget is külön kezeljük, egy nagyon hideg tónussal oltjuk ki a vöröset ( 8/11+ 0/81) és a kissé zöldessárga hajvégre pedig 8/41-et alkalmazunk. Az új Koleston Perfect esetében csak a 8/0 + 7/0 + 8/41 receptúrát használtuk teljes hosszra, mivel ez volt a kívánt szín. Az eredmény teljesen lenyűgözött, a sokat emlegetett WOW hatás hozzám is elért! Tökéletesen egyenletes pasztell színt kaptam eredményül! Ráadásul az erősen igénybe vett hajvégek mintha SP Liquid Hair kezelést kaptak volna! Esküszöm szokatlan, hogy nem kell külön színt tenni a tőre és a végekre, majd ebből egy egyenletes hajszínt varázsolni. Gratulálok ehhez a nagyszerű újításhoz, az új Koleston Perfect egy igazi csoda! Közel 30 éve vagyok mesterfodrász, de ilyet még nem tapasztaltam!”

Vizi Anett
Budapest

 

 

„Az új Koleston Perfect sokkal könnyebben és gyorsabban keveredik, mint a korábbi. A Pure Balance Technológiának köszönhetően sokkal egyenletesebb a kapott színeredmény. Nagyon sok vendégem keres PTD és PPD mentes hajfestéket, ezért nagyon örülök, hogy a festék mind a kettőtől mentes, helyette ME+ molekulát tartalmaz. A Koleston Perfect ráadásul ME+ molekulával az allergia kialakulásának esélyét is csökkenti és sokkal kíméletesebb is a hajhoz. A vendégek is le vannak nyűgözve az intenzívebb színektől, fényesebb eredményektől. Fodrászként még az a nagyon pozitív tapasztalatom, hogy kevesebb anyagot kell használni egy-egy festéshez, illetve 100%-os őszhaj fedést biztosít, ami számomra nagyon fontos. Egyszerűen nem találkoztam még az új Koleston Perfect-hez hasonló festékkel.”

Molnár Ferenc
Esztergom

 

„Amit elsőre észrevettem, hogy sokkal jobb az állaga, könnyebb felhordani a hajra és az illata is kellemesebb. Azt szeretem a legjobban a megújult Koleston Perfect-ben, hogy ragyogóvá varázsolja még az igénybe vett hajat is. A vendégek is észreveszik, hogy fényesebb és puhább tapintású lett a hajuk.”

Igaz Noémi
Budapest

 

„Már első alkalommal is élmény a megújult Koleston Perfect-tel dolgozni, mivel sokkal könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb a hajfesték felvitele a krémes állag miatt. A vendégek is észreveszik milyen szép egyenletes és fényes a hajszínük. Az már csak ráadás, hogy nincs szúrós szaga a festéknek, hanem kellemes illattal lep meg. Eddig is szerettük a Koleston Perfect-et, de ezekkel az újításokkal garantáltan a fodrászok és vendégek kedvence lesz!”

Varga Betti
Kaposvár

 

„Az új Koleston Perfect gazdaságosabb, mivel egyharmadával kevesebb anyagot kell használni a kívánt színeredmény eléréséhez. Imádom, hogy sokkal fényesebbek a hajak, az illata és a pasztellizálás eredményei pedig csodásak! Pasztell színeknél hihetetlen fényes a haj és szerintem az eredmény is hamvasabb. A vendégeim mindig mondják, hogy nem tapasztalnak csípős, kellemetlen érzetet a fejbőrön hajfestés közben és a kellemes illatot ők is észreveszik.”

Tompai Gizella
Budapest

 

 

„Ez a legillatosabb hajfesték, amit valaha használtam, ráadásul nagyon krémes, jól kenhető állaga van. A színeredmény pedig gyönyörű, végeredményben pedig olyan, mintha a haj kapott volna egy ápoló szolgáltatást. A festés után minimális ápolásra van szükség, hiszen csillogó, egészséges tapintású és gyönyörű a haj. Köszönöm, hogy használhatom.”

Szántai Mónika
Keszthely

 

„Az új Koleston Perfect krémhajfestékkel sokkal fényesebbnek, ápoltabbnak, rugalmasabbnak, élettel telibbnek látszik a haj a festés után. Én azért imádom, mert bámulatos, amilyen fénye lesz a hajnak. A vendégek ugyanezt látják, szebb, fényesebb, egészségesebbnek látják és érzik hajukat.”

Szabadhelyi Magdolna
Budapest

 

„Egyszerűen odáig vagyok az új Koleston Perfect textúrájáért, sokkal krémesebb, lágyabb és selymesebb. Ráadásul a vendégek is nagyon meg vannak elégedve, hiszen sokkal fényesebb és bársonyosabb tapintású a hajuk.”

Pásztor Adrien
Gödöllő

 

„Az első, amit észrevettem az új Koleston Perfect-tel kapcsolatban az volt, hogy milyen krémes az állaga és könnyebb a felvitele. Amikor első alkalommal kipróbáltam teljesen elkapott a WOW élmény, hihetetlenül fényes, ragyogó lett a haj a festés után. A vendégeimtől is azt a visszajelzést kapom, hogy milyen gyönyörűen csillog a hajuk.”

Ludman Melinda
Budapest

 

Kíváncsi vagy a részletekre, mitől egyedülálló az új Koleston Perfect? Bővebb információt az alábbi linkekre kattintva találsz:

https://youtu.be/Iw6O2WtvGaY

 

https://www.wellastudiobudapest.hu/hirek/109-a-kompromisszumok-nelkuli-hajfestes-megerkezett-a-szalonokba-az-uj-koleston-perfect

 

https://www.wellastudiobudapest.hu/markaink/premium/wella-professionals/szinmegvaltoztatas/koleston-perfect

Image Image Image Image Image Image Image

ELÉRHETŐSÉGEK

Image
Image
Image

+36 70 612 44 83

wellastudiobudapest@sirowa.com

www.wellastudiobudapest.hu

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 70 367 2407

info@wellastudiobudapest.hu

www.wellastudiobudapest.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

HÍRLEVÉL

Ne hagyja ki újdonságainkat és ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre!